Mikor lehet tudni?
Figyelt kérdés
Január 7en volt aktus ,ma január 12e van,mikor történik majd a beágyazodas ha terhes is vagyok? Mielőtt elment a barátom ,kivette viszont ment is belém egy kevéstegnap 19:38
11/22 anonim válasza:
A mai világban ez már nem olyan nagy tudomány. Ha tud internetet használni, tudja jóra is. A megfelelő védekezést már általános iskolában tanítják. Csak oda kellene figyelni.
12/22 anonim válasza:
Akkor legyen az a jelige, hogy "az internetet jóra vagy semmire". És a kéretlen szidalmazás, kioktatás nem jó. (Arról meg ne is beszéljünk, hogy mennyi hamis és hibás tartalom érhető el az interneten.)
Hogyne, tanítják az iskolában, de ez annyiban merül ki, hogy "használj óvszert". Ami pedig számunkra, idegen internetezők számára ismeretlen okokból lehet, hogy nem valósul meg (latex allergia? Vagy bármi más, amihez nincs közünk?).
13/22 anonim válasza:
Nem szidtam, nem oktattam ki. Leírtam a tényeket. Ez akkor is így van, ha tudja, és akkor is, ha nem tudja.
14/22 anonim válasza:
Csak nem az általad (azért erősen támadó jellegű hanvételben) leírt (kioktató jellegű) tények lennének a fontosak a kérdezőnek, hanem a válasz a kérdésére.
15/22 anonim válasza:
Megírtam Neki. Az aktus után 14 nappal.
16/22 A kérdező kommentje:
Igazából picit en viccesnek találom,hiszen nem írtam ,hogy nem akarom a babát,ha jön jön várjuk! De ha mégsem akkor nem,en csak kérdeztem,hogy mikor lehetne ezt megtudni ! És koszonom a kedves hozzászolót és kiált mellettem !🥰
tegnap 23:21
18/22 anonim válasza:
Akkor ennyi elég is lett volna, a válasz nem jogosít fel kritikára. Egészséggel kapcsolatos kérdésre úgy válaszoljunk, ahogy azt elvárnánk az orvosunktól is, objektíven. Ha nem tetszik a védekezéshez való hozzáállása, és mindenképpen tudtára szeretnéd adni, megoldást kínálj, ne kritikát. Különben fölösleges válaszolni, mert azon kívül, hogy valakinek elrontod (a valószínűleg amúgy is stresszes) napját, nem érsz el semmit.
19/22 anonim válasza:
Szerencsére itt nem történt ilyen, mert a Kérdező csak nevetett ezeken.
Jó éjt Nektek!
20/22 anonim válasza:
Bocsi, nem láttam, hogy nem gond a teherbeesés számodra, akkor legalább nem stresszes a várakozás az eredményre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!