Lehet esélyem következő hónapban a teherbe esésre?
Figyelt kérdés
November 2án volt meg a mensim. Átlagba 30 napos a ciklusom.
Maga a vérzés időtartama 5-6 nap.
A naptáram szerint a termékeny időszakom november 13 - november 19én volt. Elvileg a naptár szerint az ovulációm november 18-a volt.
Ovulációs tesztet nem csináltam.
A párommal november 15én és november 19én voltunk együtt. Ugye egyik sem pont ovulációs időpont.
Így mennyi esély van a terhességre?
Tudom 50-50%-ék. De kíváncsi vagyok, hogy ezek alapján vajon összejött-e a baba.
2023. nov. 20. 13:13
1/5 anonim válasza:
Hát ezt senki se fogja tudni megmondani. Összejöhetett-e? Igen, de ha jókor vagytok együtt is egy ciklusban, akkor is csak kb 20-25% esély van a terhesség létrejöttére.
2/5 anonim válasza:
Lh teszt nélkül semmi sem biztos, nem vagyunk robotok, lehet nem is akkor van ovud mint amikor gondolod
3/5 A kérdező kommentje:
Olyan kicsi az esélye, ha jókor vagyunk együtt? Bocsánat ezt eddig nem tudtam.
2023. nov. 20. 14:33
4/5 anonim válasza:
Igen 25% ovulációkor a teherbeesés..Amúgy meg 0
5/5 anonim válasza:
Nem egy naptár szerint működünk.Én ovulációs tesztet használnék a helyedben hogy biztosra menj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!