Szülés után 2 héttel teherbe lehet esni? Lecsúszott az óvszer 🥶
Hogy ne lenne ilyen buta nő? Amikor szültem a lányomat, a fogadott dokim (akkor még lehetett) mesélte, hogy szoptatási időben keresték a nővérek anyukát, mert nem volt sehol. (Akkoriban nálunk 2 részleg volt, a rooming-in, meg a másik, ahol csak szoptatásra vitték a babákat. Utóbbi részen voltak a C típusú anyukák, akik állandóan lent bagóztak, boltba jártak, stb.)
Na, anyukát apuka éppen a kórház kerítésének döntötte neki..... szóval van ilyen. Intelligencia hiányában szerintem elég gyakori.
Kérdező, amúgy nem vagy normális. Mondom ezt úgy, hogy én is kívántam a férjemet 2 hét után, csináltunk is ezt-azt, de behatolás nem volt. Mert nem akartam egy jó kis fertőzést. Persze, tudom, használtok óvszert..... 🤭
A kérdésre inkább nem válaszolok, mindenki jobban jár...
Ápolónak tanulok, sokat vagyok a szülészet/nőgyóhyászat részlegen.
Nem 1 olyan esetet tudok, ahol amiatt vették ki a méhét a nőnek, mert mem bírt magával, vagy épp az ura nem fért el a gatyájában, drága anyuka összeszedett fincsi fertőzéseket, majd jöhetett a kipakolás. Megérte. Mondjuk akarmilyen gonosz is, az ilyen megérdemli. Ne szaporodjon, ha ennyi esze van.
Legalább a nő bent maradt a kórház területén. Egy ismerősöm mesélte, hogy a kórházban egy cigánynő volt a szobatársa, aki szülés után pár órával egyszer csak felöltözött, és közölte vele, neki most haza kell mennie, mert "ha nem fekszem be az uram mellé az ágyba, más fog".
A gyereket pedig simán otthagyta.
Mi a frászért kell 2 héttel a szülés után szexelni,ennyire nem bírod ki ?
Te jó isten!!
A babával foglalkozzál ,szoptassál!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!