Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van esély a terhességre így? 🤔

Van esély a terhességre így? 🤔

Figyelt kérdés
Ciklusom 16. Napján vagyok. 5 napja zsinorban pozi ovu teszteket csinálok. Ma reggel émelygéssel keltem és kijött a herpeszem. Ami csak akkor jött ki amikor a fiam fogant. Lehet esély arra hogy mensi előtti együttlétből foganjon? Mensi előtt 2 nappal voltunk együtt, de mensim rendesen ugyan úgy megjött. Ma hoz a férjem nekem terhességi tesztet. Erre mennyi esély van hogy terhes lennék?
jan. 11. 10:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de szerintem nem sok esély van arra hogy mensi előtt foganjon de tegyük fel hogy mégis…mensi előtt voltatok együtt 2 nappal és tegyük fel hogy akkor találkozott egy tüszővel a spermium akkor már le kéne ugrania a második csíknak is a terhességi teszten
jan. 11. 12:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Első vagyok, ha meg negatív a teszt, az ovu tesztjeid meg pozitív akkor hajrá és ha szerencséd lesz a következő mensid már nem fog megjonni :)
jan. 11. 12:23
 3/3 A kérdező kommentje:
Nega lett a teszt, szoval tenyleg kozep idoben vagyok :) rajta vagyunk a babán ;)
jan. 11. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!