Van esély terhességre?
Sziasztok!
ma tartok a ciklusom 37. napjan, legtöbbször 31 napra szokott megjönni. Néha görcsölget a hasam,nyílal a bal petefészkem, érzékeny a mellbimbóm és olyan folyásom van, mint a víz.
Aktus 3 hete volt, (ez az egy aktus volt a hónapban) 19. nap reggeli vizeletből negatív lett a teszt (óvszerrel védekeztünk)
számomra mégis nagyon szokatlan, hogy nem jön meg időre..
19 nap után biztosan kimutatná már ha esetleg lenne valami?
illetve a vizes folyás mire utalhat?
Az aktus után 2 héttel már kimutatná a teszt ha terhes vagy.
Viszont mivel írtad hogy óvszerrel védekeztetek, így ha nem folyt ki mellette vagy nem volt lyukas akkor a terhesség kizárható, és más miatt késik és van folyásod.
A leírtak alapján nem vagy terhes, aktus után ennyivel, már bármikor bármilyen teszt pozitív lenne terhesség esetén.
Védekeztetek is.
A vízes folyás legtöbbször a mensi előfutára.
Bármitől késhet, lehet nem volt ovud.
Stressz, életmódváltás, fogyás, hízás, időjárásváltozás, ciszta...szinte akármi lehet a gond.
Én pl ezért is szerettem babatervezés nélkül is lh tesztet használni, hogy tudjam, mikor jön meg a mensi, így nem stresszeltem miért késik.
Pozitív lh teszt után fixen jön a mensi. Ha a teszt napokkal később lett pozi a megszokottnál, akkor tudtam, hogy hosszabb ciklusom lesz. Ha meg nem lett pozi a teszt, akkor tudtam nem volt ovum és számíthatok akár egy mensi teljes elmaradására is. Ez csak egy javaslat, ha aggodalmas lennél még védekezés mellett is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!