Szülés után 2 héttel teherbe lehet esni? Lecsúszott az óvszer 🥶
Figyelt kérdés
2 hete szültem természetes úton, vérzés már elmúlt,most világos barnás folyás van,mi a teendő? Szoptatok ,így esemény utánit nem vehetek be.2023. okt. 15. 21:07
2/63 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés.
2023. okt. 15. 21:14
4/63 anonim válasza:
Szerintem is kamu. Nem hiszem,hogy létezik olyan épeszű normális ember,hogy valaki a 6 hetes gyerekágy alatt csinálna ilyen baromságot,ami a méhébe kerülhet akár. Kamu.
5/63 anonim válasza:
6 hetes kontroll előtt, 2 héttel szülés után, mi a francért szexelsz? Normális vagy?
6/63 anonim válasza:
Szexelni sem szabadna 2 héttel szülés után
A fertőzésveszélytől jobban félnék a helyedben
Már ha nem full kamu a kérdés
7/63 anonim válasza:
Amúgy van ilyen. Egyszer uh vizsgálaton voltam a kórházban évekkel ezelőtt, épp telefonált egy pácienssel az orvos, mielőtt megvizsgált volna. Letette, aztán az asszisztenshez fordult, hogy most hívta XY, aki másnap jönne 6 hetes kontrollra, hogy pozitívat tesztelt... Teljesen ki voltak akadva, hogy lehet valaki ilyen felelőtlen ostoba.
8/63 anonim válasza:
No jó...ilyen komolyan van?
Már bocsi,de ennyire nem lehetsz faszhianyos,hogy a saját egeszsegeddel játszol.
9/63 anonim válasza:
Az uradnak is jó gusztusa lehet,hogy a tisztulas alatt képes szexelni....
10/63 anonim válasza:
Szülés után 2 héttel közösülni sem kellene...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!