Tesztes kérdés! Tűnt már el a tesztetekről a második csík?
Amikor belemerítettem a mintába a tesztet,ahogy kúszott föl a vonal egyértelműen kirajzolódott a két csík még utána jó fél percig!
Most megszáradva már nem látom a második csíkot!
Hozzátartozik,hogy kb fél órája csináltam,tehát nem reggeli elsőből és még van kb 3 nap a mensiig.
Ti mit gondoltok?
Ja,odalent szúrkál és a cicim is érzékeny!
Nálam még a 2 éves teszten is jól látható mindkét csík. Úgyhogy ha baba van akkor az látszódni fog. Csinálj reggel egyet, mert akkor koncentráltabb a vizelet.
Sok sikert.
Nem vagyok "nagy tesztelős", mert életemben 3 tesztet csináltam (két gyerekem van+ egyszer késett 4napot).
Azt viszont tudom, hogy az számít, ami az adott teszt leírásában szerepel. Azon az idősávon belül kell figyelni, amit megadnak, és ami azon túl van, az nem számít.
Ha tehát két csíkos volt, akkor ott baba van, ha meg azt írja pl. hogy 3 és 5 perc között kell nézni (bár nem tudom, van-e ilyen), akkor az számít.
Biztonság kedvéért reggeli elsőből csinálj még egyet, mert ha ma ilyenkor volt elég HCG-d akkor holnap reggel egyértelműnek kell lennie.
Minden jót!
Nekem is látszik a pont két éves tesztemen, nagyon határozottan.
Szerintem tesztelj újra, a nemvárt napján, és reggel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!