Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ovutesztes kérdés: miért...

Ovutesztes kérdés: miért ilyen a csík?

Figyelt kérdés
Facelle ovutesztet használok és a tesztcsík bal oldali széle mindig sokkal erősebb, jobbra haladva pedig halványodik. A kontrollcsík pedig homogén. Ez mi lehet? A csík melyik fele a mérvadó? Mert a bal oldala tegnap nagyon erős volt, erősebb, mint a másik csík, de csak egy tűhegynyi sávban, a csík többi része sokkal halványabb.
2010. szept. 1. 10:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Facelle kérdésben nem tudok segíteni,Én "teszveszes"ovutesztet használok.Nekem soha nem volt annyira erős,vagy még erősebb a tesztcsík,ahogy azt irják.Két napig szokott erős lenni,de soha nem erősebb mint a kontroll csík,mégis akkor van az ovum amikor mutatja a teszt,mert mérem a hőmet is,és mindig pontosan egyezik a kettő.Gondoltam veszek másmilyen ovutesztet is,hogy azon milyen intenzitású a csík,ebben a hónapban kipróbálom,kíváncsiságból.Szerintem ha erős a csíkod az már jó.

2010. szept. 1. 12:28
 2/2 anonim ***** válasza:

Facelle ovuteszttel úgy jártam, hogy vettem egy dobozzal, amiben 5 darab volt. A ciklusom 9. napján csináltam egyet, ami pozitív lett, majd a következő 4 nap. És mind pozitív lett. Írták, hogy csináljak terhességi tesztet, mert a hőm is fent volt, és 2 napig csak vérezgettem. De a terhességi teszt negatív lett. Engem becsapott ez a fajta ovu teszt.

Múlt hét szerdán meg a facelle terhességi tesztet próbáltam ki, ami halvány pozitív lett, egy másik fajta (Easy pregnancy) meg negatív. Nekem ezek a tapasztalataim a Facelle tesztekről.

2010. szept. 1. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!