Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » ONE STEP teszt kérdés. Szerint...

ONE STEP teszt kérdés. Szerintetek, ha negatív lenne, akkor a tegnapin és a ma reggelin még mindig látszana a csík "nyoma"?

Figyelt kérdés

A tesztjeimen látok valamit iszonyatosan halványan. fotózhatatlan.

Azt nem tudom, hogy színes-e, mert alig látszik, de határozottan nem az a színtelen benyomódás, hanem valami sötétebb csík.

Ma vagyok a 11.dpo-n, ha igaz.

CSak azoktól várok választ, akinek van értékelhető hozzászólása, tapasztalata! Tehát arra vagyok kiváncsi, hogy akiknek nem lett baba, azok láttak-e valamit is a teszten előtte,ami reményre adhatott okot.

Nekem eddig mindig a nagy hómező volt, max a nyomvonal szintelenül. De most...

2010. okt. 22. 16:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Ha a csík színes, akkor az elméletileg pozitív. Azért lehet olyan halvány mert nagyon korán csináltad.

Én csak annyit tudok tanácsolni, hogy ismételd meg pár nap múlva, akkor már erősebbnek kell lennie.

Drukkolok!

Nekem eddig soha nem volt szellemcsíkos egy tesztem sem, ha negatív volt, akkor azon nem volt semmi, most pedig egyértelműen halvány, színes + második csíkom volt.

2010. okt. 22. 16:34
 2/14 A kérdező kommentje:

Mint írtam, nem látom ANNYIRA.

Persze,h ismételgetem :)

Neked mikor lett színes?

2010. okt. 22. 16:52
 3/14 anonim ***** válasza:

Szia! Ha időn túli tesztről van szó, akkor sajnálom, akárki akármit mond, az értékelhetetlen, legyen bármilyen márkájú teszt is. Volt itt egy hölgy, ő is felrakta az időntúli tesztjét, amin gyönyörű második csík volt, ha nem mondta volna, hogy időntúli egyértelműen pozitív lett volna. Sokak azt mondták neki, hogy tuti baba, pedig nem volt az. Ami időn túl lesz ilyen, az értékelhetetlen, ettől függetlenül lehet, hogy van baba, de az a teszt akkor sem mutatta akkor ki, akármi is legyen rajta 5 vagy 10 perc után.

Te neked pedig még ajánlott reménykedned, a 11. dpo nem az az időpont, amikor egyértelmű kétcsíkos tesztek lesznek, szóval pár nap múlva reggeli első vizeletből 10-es teszttel tesztelj :) Az kimutatja, ha várandós vagy :)

2010. okt. 22. 17:13
 4/14 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Én 1 nap késés után teszteltem, és még akkor is nagyon halványka volt.

Időn belül lett a csík, vagy csak később?

Szívesen felteszem neked hogy az enyém milyen volt, egyébként is nemrég tettem ki az egyik kérdésnél

: )

Csak meg kell keresnem.

Egyébként pedig jól mondja a 2., ez nem éppen a legbiztosabb időpont arra, hogy biztos eredményt mutasson.

Egyébként ugye még nem is késik?

2010. okt. 22. 17:33
 5/14 A kérdező kommentje:

Dehogy késik! Mondom, még csak 11. Keddre NEM várom.

Nem tudom mikor lett olyan, nem is az a lényeg, hanem, hogy még most is ott van.

Ehhez várnék tapasztalatokat. Nincs senki, akinek ilyen volt?

Természetesen tesztelek folyamatosan. :))

Köszi a drukkokat lányok! Jol esik!!!

2010. okt. 22. 19:05
 6/14 A kérdező kommentje:
Várnám azt a teszt képet tőled :)
2010. okt. 22. 19:06
 7/14 anonim ***** válasza:

Én ma teszteltem pozitívat (?), de olyan halvány volt, hogy először csak én láttam, a férjem nem. Aztán már engem is elbizonytalanítitt, ezért darabokra szedtem a tesztet (25-ös ONE STEP, kazettás, műanyagos), és akkor már ő is látta. Ez valóban ahogy telt az idő, egyre egyértelműbb lett.

Szerintem ha te láttad rendes időn belül is, akkor az ott van! De erre tényleg csak az idő ad választ:S. Én is alig várom a holnap reggelt, hogy akkor legyden tuti;).

Amúgy én ezeket a 10-es érzékenységű teszteket nem igazán ajánlom senkinek, mert a "terhességek" 25 százaléka a menstruációval megszűnik, így meg tragédiaként élnél meg olyasmit, ami a természet velejárója, és amúgy sose tudnál róla...

2010. okt. 22. 20:23
 8/14 anonim ***** válasza:

szia! Kicsit kesze kuszának tűnik amit irsz. eleve 11 dpo-n alig van esély bármit is látni még akkor is ha van baba.

2. nem tudod hogy mikor jelent meg a csík. Érdekes...

Mellesleg a One Step tesztetk nagyon jók nekem a 13. dpon lett ilyen:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

ez volt a kérdésem.

Remélem Neked is ilyen lesz!

2010. okt. 22. 20:36
 9/14 A kérdező kommentje:

Köszi a linket! Nagyon szép a teszted! Én is ilyet akarok. :)

Azért még lehet keddig... nem? :)

Bocs, ha keszekusza,de nincs sok időm.

AMgy meg ha nem néztem rá időn belül, mert nem értem rá mellette állni, akkor honnan tudhatnám mikor került oda az a csík. De engem nem ez izgat, mondtam már... mindegy.

Az idő mindent eldönt!

Kedves pozitesztes, gratulálok!!!

Holnap reggel megírod,h mit teszteltél?

Majd én is, h erősodott-e.

2010. okt. 22. 21:32
 10/14 anonim ***** válasza:
Én hétfőn tesztelnék a helyedben vagy ha van otthon akkor holnap reggel próbáld meg. Holnap elméletileg már egyértelműnek kell(ene) hogy látszódjon! Ird meg hogy alakultak a dolgok. Sok sikert!
2010. okt. 23. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!