Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » ONE STEP teszt kérdés. Szerint...

ONE STEP teszt kérdés. Szerintetek, ha negatív lenne, akkor a tegnapin és a ma reggelin még mindig látszana a csík "nyoma"?

Figyelt kérdés

A tesztjeimen látok valamit iszonyatosan halványan. fotózhatatlan.

Azt nem tudom, hogy színes-e, mert alig látszik, de határozottan nem az a színtelen benyomódás, hanem valami sötétebb csík.

Ma vagyok a 11.dpo-n, ha igaz.

CSak azoktól várok választ, akinek van értékelhető hozzászólása, tapasztalata! Tehát arra vagyok kiváncsi, hogy akiknek nem lett baba, azok láttak-e valamit is a teszten előtte,ami reményre adhatott okot.

Nekem eddig mindig a nagy hómező volt, max a nyomvonal szintelenül. De most...

2010. okt. 22. 16:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Pozi tesztes válaszoló vagyok.

Már egyértelműen pozi:). Vaagyis:

Pisiltem, azonnal látszódott a T-s csík, és percek múlva is ott volt. Juhuu-juhuuu, elújságoltam apának is, erre pár óra múlva nézem, és semmi! Vagyis a T-s csík kicsit látszik, a kontrollcsík egyáltalán nem! Kifakult az egész teszt! De attól még remélem nem volt fals:S.

Rá is kérdezek.

2010. okt. 23. 09:56
 12/14 A kérdező kommentje:

Nagyon örülök, szerintem te se parázz rajta, ami előjön, az pozi :)) Nem fotóztad le?

Az enyém meg nem erősödött ma reggelre, úgy hogy asszem ennyi.

Viszont csináltam egy 25ös tesztet is, azon meg sokkal jobban látszott. Persze időn túli, uh szerintem nem valós. Vagyis kedden megjön, tuti.

Nekem már sosem lesz gyerekem. :(

2010. okt. 23. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Mi újság veled? Ma nem teszteltél? Ha a 25ös erősebb akkor mért keseredtél el?
2010. okt. 24. 14:47
 14/14 A kérdező kommentje:

Azért mert ugyanolyan lett végül,mint a 10-es. Valami beindulhatott, de hogy miért nem sikerül végül sosem... nem tudom :((

A hőm öt napja 37!!! Még soha nem volt ilyen magasan, de mégis tudom, hogy meg fog jönni. Érzem.

Köszi, hogy írtatok!

2010. okt. 24. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!