34 hetes vagyok és 2 hetes totál becsikósodott a hasam! Eddig egy sem volt most meg az egész hasam alja tiszta csík! Ez majd halványodni fog? Tudok valamit elenne tenni? Még 1 kérdés! Császározásnál van altatás?
Szia!
A csíkok megmaradnak, de majd idővel halványodnak. Ez pech, genetika, kenegesd olajjal naponta 2x, hátha meg tudod fékezni. Enyém is ilyen egyébként, én is nehezen fogadtam el, de nincs más választásom.
Császár:
Epidurállal nem lehet császározni, azt vajúdáskor használják fájdalomcsillapításra, lehet mellette mozogni, nyomni, pisilni, csak a fájdalmat csökkenti. Fizetni nem kell érte, jogod van a fájdalomcsillapításhoz (ha orvosilag nincs ellenérv persze) , ha mégis kérnek érte pénzt, az teljesen illegális (pont az ÁEK-ban állt a balhé emiatt 2 éve)
Császárnál spinális érzéstelenítés van, amikor teljesen lebénítanak deréktól lefelé, se mozgás, se érzés, katéterezés stb. Természetesen nem kell fizetni érte, szép is lenne :)
Altatásban csak akkor csinálják a császárt, ha extra sűrgősségi, esetleg fertőzésveszély van vagy más orvosi indoka. Az altatásért sem kell fizetni.
Igaz!Nem jól írtam!Spinális!!!
1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!