Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetes vagyok és 2 hetes...

34 hetes vagyok és 2 hetes totál becsikósodott a hasam! Eddig egy sem volt most meg az egész hasam alja tiszta csík! Ez majd halványodni fog? Tudok valamit elenne tenni? Még 1 kérdés! Császározásnál van altatás?

Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 10:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Lehet altatást is kérni de jobb az epidurál!A csíkok idővel elhalványodnak,nem tűnnek el teljesen:(
2010. máj. 25. 10:17
 2/11 A kérdező kommentje:
most leszek 21 éves és totál szégyenlem a dokim előtt is,hogy csíkos a hasam!Na meg már a párom előtt is!:( Epidurálisnál kell fizetni?Melyik a jobb?
2010. máj. 25. 10:22
 3/11 anonim ***** válasza:
Dehogy kell fizetni!!!!Ha tuti császárod lesz akkor beszélsz az altatóorvossal,hogy milyen érzéstelenítést kérsz,ennyi.A csík miatt ne aggódj,kend magad testápolóval mindig fürdés után.Ne szégyelld,ez a terhesség velejárója:)
2010. máj. 25. 10:26
 4/11 anonim ***** válasza:
69%
Van kifejezettem terheseknek a terhességi csikok ellen testápoló. NEm is nagy összeg. Azzal már nem tudod eltüntetni de ha elkezded magad kenni ami később jön az majd halványabb lesz.
2010. máj. 25. 10:30
 5/11 anonim ***** válasza:
23%
Húha, a csikósodással jobb vigyázni, mert a csikók lovakká cseperednek és akkor tiszta ló lesz a hasad! Nagyon csúnya tud lenni! Istenem... Tanulj meg írni...
2010. máj. 25. 11:06
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
11:06-os te mekkora tahó ember vagy.Nem hiszem el,hogy ide kell írnia annak az embernek aki nem is akar másoknak segíteni.Menj inkább helyesírás oktató oldalra.A neten több ilyen oldal is van.
2010. máj. 25. 12:24
 7/11 A kérdező kommentje:
Igaza van rosszul írtam le,de nem igazán tudtam oda figyelni,mert vigyázok közbe egy 3 éves kisgyerekre és közben főzöm is,de azért köszi Te tahó!
2010. máj. 25. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:

Szia!

A csíkok megmaradnak, de majd idővel halványodnak. Ez pech, genetika, kenegesd olajjal naponta 2x, hátha meg tudod fékezni. Enyém is ilyen egyébként, én is nehezen fogadtam el, de nincs más választásom.

Császár:

Epidurállal nem lehet császározni, azt vajúdáskor használják fájdalomcsillapításra, lehet mellette mozogni, nyomni, pisilni, csak a fájdalmat csökkenti. Fizetni nem kell érte, jogod van a fájdalomcsillapításhoz (ha orvosilag nincs ellenérv persze) , ha mégis kérnek érte pénzt, az teljesen illegális (pont az ÁEK-ban állt a balhé emiatt 2 éve)

Császárnál spinális érzéstelenítés van, amikor teljesen lebénítanak deréktól lefelé, se mozgás, se érzés, katéterezés stb. Természetesen nem kell fizetni érte, szép is lenne :)

Altatásban csak akkor csinálják a császárt, ha extra sűrgősségi, esetleg fertőzésveszély van vagy más orvosi indoka. Az altatásért sem kell fizetni.

2010. máj. 25. 18:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy császárnál a spinális érzéstelenítés egyértelműen jobb mint az altatás.
2010. máj. 25. 18:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Igaz!Nem jól írtam!Spinális!!!

1.

2010. máj. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!