Babatervezés előtt állunk. Szerintetek ezek hasznos vitaminok? Mit ajánlanátok még, illetve mi az amit inkább hagyjak el? Ciklusom rendszeres, túlsúly nincs. PCOS+IR van 30/N
D-vitamin
E-vitamin
Omega-3
Folát
B-komplex
Magnézium-citrát
22: Értem, hogy leuralt a kognitív disszonancia és azért nyomod itt kétségbeesetten, de 1) igen, én pl. 6 évig készültem teherbe esni, ennyi ideig ÉS MÉG 12 hétig szedtem a folsavat. Az, hogy te nem találkoztál kompetens nőgyógyásszal/ háziorvossal/ védőnővel (ők szokták mondani a D-vitamint, folsavat), és soha erről egy cikket nem olvastál el, akkor az a hülye, aki meg igen?
Aki nem elegendő foláttal esik teherbe, nagyobb eséllyel lesz rendellenessége. Nem mindenkinek, csak nagyobb eséllyel. Ez a teljes népességre vetítve (tehát nemcsak arra, aki nem szedi, hanem a szedőkkel együtt) 0,3%, ha jól emlékszem. De ezt az orvostudomány magasnak tartja és ha van rá védekezési lehetőség, akkor azt nyomatja.
"Inofolic nem kavar be a ciklusba? Félek, hogy felborítja."
#8 és #10 vagyok. Pozitívat teszteltem, így végül nem tudtam meg, hogy mennyire kavar bele a ciklusba. :)
Sok sikert kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!