Foglalkoztatok a súlyotokkal teherbeesés előtt? Úgy értem, hogy ha volt rajtatok plusz azt leadtátok mielőtt babát vállalatok volna?
78kgval lettem terhes mind a 2 alkalommal.
Az első elött úgy voltam, higy 9 evig fogamzásgátlót szedtem. Ezalatt végig kb 70kg voltam. Azt letettem, kivartuk a 3 hónapot+1kellett hogy jöjjön a baba, ez a 8kg ebben a 4 hónapban ugrott fel. Úgy voltam vele, majd szülés után lemegy. Megszültem, 1 év alatt ujra 70kg voltam (terhesség alatt 12 jött fel).
Majd ujra belevágtunk, 9 hónap kellett hogy ujra terhes legyek. Ezalatt nem igazán figyeltem semmire. Se kaja se mozgás. Ismét felugrott az a 8kg. Most 27hetes vagyok, +1kg-val. Nem aggódok, hogy nem fog lemenni.
Igen! 13 kg-t adtam le mielőtt terhes lettem, volt egy kitűzött célom és amikor ezt elértem akkor kezdtünk el próbálkozni. Edzettem és normálisan ettem.
Konkrétan akkor kezdtem ebbe bele, amikor a mérleg annyit mutatott mint amikor az első gyerekemmel szülni mentem és valaki megkérdezte, hogy csak nem jön a kistesó? Nem, csak dagadt voltam :D Úgy voltam vele, hogy ha így vágok bele a terhességbe akkor a végére akkora leszek mint a ház és sokkal nehezebb lesz leadni a pluszt 2 gyerek mellett.
173cm vagyok,94kg.voltam.
Most kezdünk próbálkozni,hogy 80kg lettem.
En 110 kilóval estem teherbe
Nem diétáztam előtte mert nem volt tervezett baba
Most vagyok 35 hetes
Minden rendben
135 kiló voltam. Előtte évekig beteg, a végén szinte ágyhoz kötött. (normál súlyom 60-70 között volt edzettségtől függően, csak hogy érzékeltessem ez mennyire sok)
Amikor megismertem a férjem és elkezdtem gyógyulni, diétáztam + mozogtam a vége felé. Akkor lementem 110 kilóra. De közben kiderült terhes vagyok (nem tervezett), így a diétát fel kellett függeszteni. Most 122 kiló vagyok (40 hét).
Szülés után tervezem, hogy majd jobban figyelek a súlyomra, a cél az elején is a 70-80 kiló volt.
Első terhességemnél 68kg voltam 170cm. 92kg-mal szültem.. mire hazaértem 4 napra rá 68kg lettem. Ahogy abba hagytam a szoptatást feljött 20kg… az maradt is.. jelenleg 88kg vagyok és 5 hetes terhes.
Én sajnos hiába adtam le 10kg-ot többször is.. mindig visszadobta rám valaki! :)
Utolsó!
24kg.al lettél könnyebb szülés után?😮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!