Lehet ezért volt kémiaim?
Figyelt kérdés
Sziasztok, múlt hónapban volt egy kémiai terhességem.. lehet, hogy azért mert volt egy hüvelyi fertőzésem? Irtózatosan viszkettem. :/
Köszi a válaszokat
2021. jún. 30. 10:12
2/8 anonim válasza:
Nekem az első trimeszterben állatira viszketett, majd megőrültem, de semmi fertőzésem nem volt. Nőgyógyásznak mondtam, semmi teendő, el is múlt egyszercsak.
Szóval lehet de nem tuti.
3/8 anonim válasza:
A kémiaim nekem is egybeesett egy "fertőzéssel". Valamitől megborult a hüvelyflórám, vegyes baktériumflóra és gomba is volt elszaporodva. A felírt antibiotikumot meg gombaölöt nem szedtem be, mert tudtam hogy benne van a pakliban a terhesség. Canestent meg a felírt hüvelytablettát használtam el. A problémát ezek is megszüntették (tök jó, hogy a hülye orvos amúgy feleslegesen kiírtotta volna a teljes mikrobiomomat), de végül kémiai terhességgel zártam a hónapot :( Nem tudom, hogy volt-e összefüggés a két dolog között, de a következő tenyésztés már full negatív lett, és a kémiai utáni 28. napon ismét pozitívat teszteltem. Most töltöttem a 17 hetet.
4/8 anonim válasza:
*gombaölőt, nem gombaölöt. Megcsúszott az ujjam, bocsi.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Akkor egyre valószínűbbnek tartom a kettő közti összefüggést. Én nem voltam orvosnál, van itthon krémem azzal kezeltem és szépen el is múlt.
Kedves utolsó, nagyon gratulálok😊
2021. jún. 30. 11:20
6/8 anonim válasza:
Szia! Nagyon sajnálom! :( Nekem is volt 2 hónappal ezelőtt egy spontán vetélésem, utána derült ki hogy Ueraplasma fertőzésem volt amit kikezeltettem, szerintem én is attól vetéltem el! Azóta próbálkozunk, remélem ebbe a hónapba már nem jön meg :)
7/8 A kérdező kommentje:
Drukkolok neked kedves utolsó:))
2021. júl. 5. 17:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!