Szerintetek befolyásolja a fogantatást az ,hogy épp a termékeny időszakban kaptam el egy enyhe vírusfertőzést? (Borzasztó közérzet ,erős hasmenés) Hátha van itt aki tapasztalt a témában.
Kedves egyes ! Köszi , nyilván nagyon sok időd van ,hogy te most itt egy ilyen frappáns okosságot írj... ott a pont , juppi !! Örülsz? Akkor én is :) /egyébként nem nonstop ültem a wc-n voltak jobb óráim is/ és igen szexelni kell ,ha az ember gyereket akar! A kérdés lényegét meg talán nem értetted meg ,fogtad fel!
2-es Köszönöm ,végre valaki érdemben is hozzászólt a kérdéshez :) volt egyszer nekem is már ilyen hogy csúszott,viszont ovutesztelek és pontos volt az ovu. Csak ez érdekelt volna ,hogy ez így most lehet ,hogy nem lesz emiatt sikeres.. ,de bizakodok!:)
A kérdés arról szól és tényleg nem rosszból! Őszintén !!:)
Hogy esetleg van e bárkinek ilyen jellegű tapasztalata .?
Hisz tudván hogy egészségesen is 25% az esély a fogantatásra ,elgondolkodtam ,hogy ez így most akkor lejebb ment -e.?
De igen azért szexeltem mert megadtam az esélyt ezt tudom én is ,hogy van rá. Csak tapasztalatokra lennék kiváncsi.
Sajnálom , nem akartalak megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!