Lehet baj, nagyon félek?
Kétségbe estem.
Foganzasgatlot szedek január óta. Amióta szedem mindig szerda reggeltől péntekig tartott a megvonasos vérzésem. Most szerda reggelre ahogy feleltem nem jött meg ahogy szokott. Az elmúlt 3 hétben rendesen szedtem a gyógyszert semmi hányás hasmenés nem volt. Lassan 3 hónapja június 18an volt hogy az utolsó szemet akkor kihanytam. Akkor volt 7 nap kiegészítő védekezés, július 38qn voltam dokinál aki hüvelyi uktrahangon nem látott semmit. Azóta szedtem hiba nélkül, teszteltem is sokat a biztonság kedvéért. Ezeket tudva szerintetek terhes vagyok ha nem jött meg ma reggelre ahogy mindig szokott? Ahogy felebredtem és tapasztaltam, hogy nincs verzes, csinaltam egy tesztet, ami negativ lett. Remélem nem volt túl korai a teszt? Egy olcsó DM-es teszte csinálta. Első vizeletbol.
Kérlek nyugtasson meg valaki, aki szed fogamzásgátlót, hogy mi lehet ez. Én úgy érzem nem vagyok terhes hisz szedem rendesen a gyógyszert, meg a 3 hónappal ezelőtti már rég kimutatta volna teszt/meg a doki is nem?
Az sem baj ha hülyének nézték, csak nagyon félek. Elmondjam a páromna, vagy nincs mit mondani és csak túl aggódom? De miért nem jött meg ma reggelre ahogy szokott, soha nem volt még olyan, hogy q 7 napos szünetben szerda reggelre ne jött volna meg.:(
Most nem vagyok, tudom. Kedden voltam dokinal is uh-án nem látott semmit.
Engem az aggaszt hogy az baj-e hogy kedden este nem volt kiegészítő védekezés? Olvastam mit írt a tájékoztató (3-4órán belül ha hányás van akkor csökkenhet a felszívódás..) De pont az első szemet vettem be szünet után hétfőn este 7kor amikor másnap reggel 6. után hánytam. Az érdekel e miatt nem eshetek e majd teherbe, vagy így is védve vagyok-e,
Miért, nem azt azt ismerősödet zsibbasztod, aki beparáztatott? Pont egy szinten vagytok.
"Olvastam mit írt a tájékoztató (3-4órán belül ha hányás van akkor csökkenhet a felszívódás..)"
Igen, a tájékoztató ezt írja, de a gyikes anonim emberek sokkal okosabbak nála!🤦🏽♀️Te ennyire fogyatékos vagy?
Már párszor ígérted, hogy törlöd magad. Nem lehetne, hogy végre meg is teszed?
Nem vagyok hülye, csak normális válaszok helyett bántást kapok, leidiótáznak. Ha valaki kérdez itt valamit én válaszolok neki, és nem hülyézem le.
83-as válaszoló: pl. nem tudom most miért vagyok hülye? Az aggodalmam miatt, mert szerinted felesleges, vagy mert rosszul jártam el és mégiscsak kellett volna kiegészítő védekezés
A tájékoztatónak lehet hinni akkor? A szerint jártam el. Mondjuk már tök mindegy mert nem volt kiegészítő védekezés kedden.
Mindegy. Én úgy gondolom, nem lehet baj. 3-4 óra bőven eltelt mire hánytam.
Figyi, neked egy tuti módszer van a védekezésre: a tablettát ne vedd be, hanem szorítsd a térded közé és ne ereszd. Így a pasid nem tud megd.gni, és nem leszel terhes.
Elképesztően ostoba vagy, kérdező, ráadásul fárasztó és energiavámpír is. Ezért kapsz olyan válaszokat, amilyeneket. Ha párkapcsolatban élsz és d.gni tudsz, akkor legyél már annyira felnőtt, hogy értelmezni is tudod, ami a fogamzásgátlód ismertetőjére van írva. Ha azt írták, 3-4 óra kell a felszívódáshoz, akkor mi a kérdés? A tájékoztatókat hülyebiztosra írják, ezt még neked is tudnod kellene.
Kérdező. Ha privátban irogatsz is ugyan azt tudom elmondani amit itt.
Hogy te beteg vagy már komolyan....
Én nem össze vissza dugnék, ész nélkül, hanem elmennék egy pszichologushoz nagyon gyorsan.
Mert az a vergődés, amit 9 oldal óta itt csinálsz, ez már irtó gáz.
3millió normális választ kaptál, csak nem fogod fel a csöppnyi agyaddal. F@szt nem lehet azon érteni, hogy NEM VAGY TERHES? Normális ember ezt elsőre is felfogja, te századszorra se.
"A tájékoztatónak lehet hinni akkor?" Nem, b+, csak viccből rakják bele. Pont így gondolkodik valaki, aki nem fogyatékos. Ja, nem.
Mostmár húzzál innen, mert tényleg csak felidegesíted az embert. Van egy ötletem. Fáraszd inkább a pasidat ezzel. Őt nem mered, mi? Kivágna, mint a sz@rt, ha rájönne, hogy ennyire hülye vagy, ezt te is tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!