Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baj, nagyon félek?

Lehet baj, nagyon félek?

Figyelt kérdés

Kétségbe estem.

Foganzasgatlot szedek január óta. Amióta szedem mindig szerda reggeltől péntekig tartott a megvonasos vérzésem. Most szerda reggelre ahogy feleltem nem jött meg ahogy szokott. Az elmúlt 3 hétben rendesen szedtem a gyógyszert semmi hányás hasmenés nem volt. Lassan 3 hónapja június 18an volt hogy az utolsó szemet akkor kihanytam. Akkor volt 7 nap kiegészítő védekezés, július 38qn voltam dokinál aki hüvelyi uktrahangon nem látott semmit. Azóta szedtem hiba nélkül, teszteltem is sokat a biztonság kedvéért. Ezeket tudva szerintetek terhes vagyok ha nem jött meg ma reggelre ahogy mindig szokott? Ahogy felebredtem és tapasztaltam, hogy nincs verzes, csinaltam egy tesztet, ami negativ lett. Remélem nem volt túl korai a teszt? Egy olcsó DM-es teszte csinálta. Első vizeletbol.

Kérlek nyugtasson meg valaki, aki szed fogamzásgátlót, hogy mi lehet ez. Én úgy érzem nem vagyok terhes hisz szedem rendesen a gyógyszert, meg a 3 hónappal ezelőtti már rég kimutatta volna teszt/meg a doki is nem?

Az sem baj ha hülyének nézték, csak nagyon félek. Elmondjam a páromna, vagy nincs mit mondani és csak túl aggódom? De miért nem jött meg ma reggelre ahogy szokott, soha nem volt még olyan, hogy q 7 napos szünetben szerda reggelre ne jött volna meg.:(

2023. szept. 13. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/89 A kérdező kommentje:
Valamicske halvány rózsaszín wc papíron látszik de még mindig semmi több. Olyan volt már 1x, hogy csak ennyi vérzésem volt a szünetben, akkor el is mentem dokihoz ultrahangra, de akkor nem látott semmit. Azóta, volt hogy teszteltem párat, tegnap és ma reggel is, 2 hete vasárnap reggel is de mind negaítv lett.
2023. szept. 13. 14:33
 42/89 anonim ***** válasza:
100%

NEM VAGY TERHES!!!!

Menj pszichológushoz.

2023. szept. 13. 16:47
 43/89 A kérdező kommentje:
Meg mindig semm. Nem indult be a vérzés, most már wc papíron sem látom.
2023. szept. 13. 18:31
 44/89 anonim ***** válasza:
100%

38vagyok.

Mivel nem nyugszol meg a negativ teszteiddel immár 3 hónapja így ha elmész egy vérvételre és az eredményed alapján az a szerencsétlen orvos csak megtudja neked mondani érthetöen hogy mi a szitu.

2023. szept. 13. 19:13
 45/89 anonim ***** válasza:
100%
Akkor vagy megvárod a jövőheti nőgyógyászi időpontodat nyugodtan, vagy idegbetegen elmész egy vérvételre.De nem vagy terhes.Nekem 1 évig kimaradt a menstruációm amikor elvesztettem a szüzességem mégsem voltam terhes.Mostmár csak azért se jön meg normálisan mert idegbeteg vagy.Egyik ciklus sem egyforma.Ha meg ennyire parázol akkor inkább ne is szexelj vagy huzzon gumit a parod pluszba.
2023. szept. 13. 19:15
 46/89 A kérdező kommentje:
Július végén voltam nogyogyasznal 2x akkor hüvelyi uh-n nem látott semmit, és felirt egy adag új fogamzásgátlót
2023. szept. 13. 19:59
 47/89 A kérdező kommentje:
Akkor azért mentem el a dokihoz, mert ugyanúgy mint most nagyon kevés vérzésem volt, de azért több mint a mai. Elmúlt teljesen estére sajnos :(
2023. szept. 13. 20:00
 48/89 anonim ***** válasza:
87%
Akkor tituláld be hogy terhes vagy, keress kiságyat most rögtön a marketplacen.Most erre mit mondjak? Nem vagyunk orvosok, nem látunk itt beléd gyakorin.3 hónapja történt a baki.Lefogadom azt sem tudod hogy néz ki egy ciklus milyen szakaszokból és hogy mikor fogan egy baba.Ha kihánytad a bogyót ergó az utáni szextől kell számolni 14 napot na jó számoljunk 21et mivel fogamzásgátlás alatt állsz.Már rég letelt a baki óta 80 nap. Menj el egy vérvételre ha nem elég neked az hogy csináltál már egy halom tesztet és mind negatív.Nyugodj meg de tényleg.
2023. szept. 13. 20:12
 49/89 A kérdező kommentje:

Igyekszem de olyan is eszembe jutnak hogy ez lehet pecsetelo verzes is ami a begyazodasnal előfordulhat. Mert semmi vér egyáltalán.

Tudom hogy sok tesztet csináltam, most este is csináltam kettőt bár azt hallottam csak a reggeli vizeletbol készített teszt a megbizhato

2023. szept. 13. 20:15
 50/89 A kérdező kommentje:
A bogyó kihagyása után 7 napig gumival vedekeztunk pluszban és csak akkor ment élesben amikor az új levél 3.szemét be vettem. Azóta pedig nem történt ilyen baki, minde t bevettem szépen rendben
2023. szept. 13. 20:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!