Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baj, nagyon félek?

Lehet baj, nagyon félek?

Figyelt kérdés

Kétségbe estem.

Foganzasgatlot szedek január óta. Amióta szedem mindig szerda reggeltől péntekig tartott a megvonasos vérzésem. Most szerda reggelre ahogy feleltem nem jött meg ahogy szokott. Az elmúlt 3 hétben rendesen szedtem a gyógyszert semmi hányás hasmenés nem volt. Lassan 3 hónapja június 18an volt hogy az utolsó szemet akkor kihanytam. Akkor volt 7 nap kiegészítő védekezés, július 38qn voltam dokinál aki hüvelyi uktrahangon nem látott semmit. Azóta szedtem hiba nélkül, teszteltem is sokat a biztonság kedvéért. Ezeket tudva szerintetek terhes vagyok ha nem jött meg ma reggelre ahogy mindig szokott? Ahogy felebredtem és tapasztaltam, hogy nincs verzes, csinaltam egy tesztet, ami negativ lett. Remélem nem volt túl korai a teszt? Egy olcsó DM-es teszte csinálta. Első vizeletbol.

Kérlek nyugtasson meg valaki, aki szed fogamzásgátlót, hogy mi lehet ez. Én úgy érzem nem vagyok terhes hisz szedem rendesen a gyógyszert, meg a 3 hónappal ezelőtti már rég kimutatta volna teszt/meg a doki is nem?

Az sem baj ha hülyének nézték, csak nagyon félek. Elmondjam a páromna, vagy nincs mit mondani és csak túl aggódom? De miért nem jött meg ma reggelre ahogy szokott, soha nem volt még olyan, hogy q 7 napos szünetben szerda reggelre ne jött volna meg.:(

2023. szept. 13. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 A kérdező kommentje:
Értem én mindezt, de akkor miért hánytam tegnap reggel 1x, ha azóta semmi bajom, most sem?
2023. szept. 20. 08:07
 72/89 A kérdező kommentje:
Ha hétfőn este 7kor vettem a fogamzásgátlót és másnap kedd reggel fél 7 után hánytam, akkor addigra felszívódott a tabletta? Ebből nem lesz baj? Kiegészítő védekezést nem használtunk tegnap kedd este, én úgy gondolom fel kellett már szívódnia.
2023. szept. 20. 09:45
 73/89 A kérdező kommentje:

Ha hétfőn est 7 órakor vettem be a fogamzásgátlót és kedd reggel 6. 30 után hánytam, kedd este pedig kiegészítő védekezés nélkül voltunk együtt a párommal, az okozhat bajt nem? A tájékoztatom azt írja akkor kell kiegészítő védekezés és pótlás ha a bevételt követe 3-4oraban történik hányás vagy hasmenés.

Így akkor ugyanúgy védekezés vagyok nem? Kedd este (meg nyilván ma is) rendben bevettem a gyogyszert.

2023. szept. 20. 20:55
 74/89 anonim ***** válasza:
100%
Te valami troll vagy ???
2023. szept. 20. 22:03
 75/89 A kérdező kommentje:
Nem, csak ez történt velem kedd regg és aggodóm ismét. Hidd el nekem sem jó hogy nem vagyok boldog hanem állandóan félek emiatt
2023. szept. 21. 02:42
 76/89 anonim ***** válasza:
100%
Menj már el egy vérvételre könyörgöm.Énis hánytam egyetlen egyszer hétvégén este..hányós hasmenős vírus terjeng. A tesztjeid negativak nem értem mit fosol..
2023. szept. 21. 07:54
 77/89 A kérdező kommentje:

Voltam kedden ultrahangon, nem latott semmit a doki. Írt fel uj adag fog.gátlót.

Most azért, hogy nem lesz a baj abból, hogy kedd este nem volt kiegészítő védekezés. Ahogy írtam egy kommentben, hétfőn este 7 órakor vettem be a tabit és kedd reggel 6.30 után hánytam 1x. Kedd este rendben bevettem atabit és utána volt együttlét védekezés nélkül. Ezért fosom.

2023. szept. 21. 08:15
 78/89 anonim ***** válasza:
100%

Fossál akkor. Idióta.

27N

2023. szept. 21. 11:40
 79/89 A kérdező kommentje:

Bocsánatot kérek. Múlt héten amikor meg jött végül rendesen a vérzés nyugodt voltam, csak aztán ez történt. Hétfőn este 7kor bevettem az új szemet és reggelnagyjából 6.30 után történt. Először nem aggódtam mert hisz eltelt legalább 10 óra a bevételtől számolva, csak egy barátnőm akitől megkérdeztem bele ültette a bohógarat a fülembe. Ő nem szed fog.gátlót. Meg ráadásul a szünet utáni első szemet vettem be hétfőn este 7kor. Az meg ugye baj elvileg ha az első héten van ilyen. Előtte múlt hét szombaton volt együtt lét. Utána pedig kedd este kiegészítés nélkül.

Lényeg a lényeg lehet hülye vagyok, sőt biztos, de annyi még a kérdésem aztán törlöm a profilomat mert nem tesz jót ha szorongok, hogy ha mindez történt, és nem volt kiegészítő védekezés aznap este amikor reggel hánytam, akkor nem eshetek-e teherbe emiatt? Kérlek ne írjatok cinikus válaszokat, mert attól csak még jobban szorongani fogok és nem fogom tudni ezt elengedni.

2023. szept. 21. 11:55
 80/89 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy mit írunk mert megint egy litániát válaszolsz baromságokkal. Hiába írom hogy nem vagy terhes mert úgyis aggódsz tovább ugyanúgy.
2023. szept. 21. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!