Bőrvédő krém hajfesték allergiára? Próbáltátok már, használt? Vannak krémek kifejezetten erre. Nagyon csípi, égeti a fejbőröm a szőke hajfesték, 1-2 percig bírom csak és azután tele leszek sebekkel, kiütésekkel. Lehet azért mert ekcémás vagyok.
Nem tudom elképzelni, hogy úgy be tudod kenni az egész fejbőröd, hogy mindenhol legyen rajta és nem érjen hozzá a festék. Vagy ha sikerül valamilyen csoda folytán, akkor a hajtövedet nem tudod befesteni, arra nem kerül festék.
A hajfesték égeti? Vagy le lett szívva és attól égett? Gyengébbel is ugyanez volt? Vagy bármilyen hajfestéktől is? Más színtől is?
Próbáltam már több festéket és több színt és mindegyik égetett.
Ha én nem tudom bekenni a krémet, akkor elmehetek fodrászhoz, ő biztos ügyesebb. Vagy a tövét nem festem be, nem ér a fejemhez és a nyakamhoz, akkor nincs semmi allergiás reakcióm.
Az a baj, hogy nekem csak a szőke haj tetszik magamon és jól is áll.
Pár év múlva lesznek ősz hajszálaim, akkor meg már elengedhetetlen lesz a hajfestés, így is úgy is kell valami megoldás.
Hennát nem szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!