Van olyan átlátszó vagy semleges színű körömlakk/körömápoló/körömerősítő/bármi, ami kifejezetten pozitív hatással van a körmök egészségére?
Növesztem a saját körmömet. Most szépek, egészségesek, mert sohasem kentem vagy tettem rájuk semmit, és röviden tartottam őket. Olajjal szoktam ápolni a körömágyamat, tehát a hidratációra figyelek. Na, és most jön a kérdés:
Nagyon tetszik a picit hosszabb, szép formára vágott, természetes köröm. El tudom képzelni, hogy színtelen körömlakkot is kenjek rá, mert tetszik a fényes körömfelület. Illetve azt is hallottam, hogy így könnyebben elkerülhető, hogy töredezzen (mert ugye a hosszú körmöt nehezebb fenntartani).
Félek viszont, hogy a színtelen körömlakk elkezdené roncsolni, szárítani, gyengíteni a körmömet. A körömerősítőről is azt hallottam, hogy dehidratál - és ugyan keményebb lesz tőle a köröm, de könnyebben is törik.
Létezik esetleg valami tápláló, fehérjés/ásványi anyagos, szépen fénylő lakk? Vagy valójában minden, ami a körömre kenhető, egészségtelen?
Köszi a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!