Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baj, nagyon félek?

Lehet baj, nagyon félek?

Figyelt kérdés

Kétségbe estem.

Foganzasgatlot szedek január óta. Amióta szedem mindig szerda reggeltől péntekig tartott a megvonasos vérzésem. Most szerda reggelre ahogy feleltem nem jött meg ahogy szokott. Az elmúlt 3 hétben rendesen szedtem a gyógyszert semmi hányás hasmenés nem volt. Lassan 3 hónapja június 18an volt hogy az utolsó szemet akkor kihanytam. Akkor volt 7 nap kiegészítő védekezés, július 38qn voltam dokinál aki hüvelyi uktrahangon nem látott semmit. Azóta szedtem hiba nélkül, teszteltem is sokat a biztonság kedvéért. Ezeket tudva szerintetek terhes vagyok ha nem jött meg ma reggelre ahogy mindig szokott? Ahogy felebredtem és tapasztaltam, hogy nincs verzes, csinaltam egy tesztet, ami negativ lett. Remélem nem volt túl korai a teszt? Egy olcsó DM-es teszte csinálta. Első vizeletbol.

Kérlek nyugtasson meg valaki, aki szed fogamzásgátlót, hogy mi lehet ez. Én úgy érzem nem vagyok terhes hisz szedem rendesen a gyógyszert, meg a 3 hónappal ezelőtti már rég kimutatta volna teszt/meg a doki is nem?

Az sem baj ha hülyének nézték, csak nagyon félek. Elmondjam a páromna, vagy nincs mit mondani és csak túl aggódom? De miért nem jött meg ma reggelre ahogy szokott, soha nem volt még olyan, hogy q 7 napos szünetben szerda reggelre ne jött volna meg.:(

2023. szept. 13. 07:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/89 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, aggódj úgy, ahogy akarsz, csak ne itt! Ez az oldal nem erre van. Beteg amit csinálsz, pszichológust keress fel. Vagy ne élj nemi életet és minden problémád megszűnik.
2023. szept. 19. 11:19
 62/89 A kérdező kommentje:
De akkor mitől hánytam ma reggel és volt hőemelkedésem, ha most meg semmi bajom? És tegnap este sem volt semmi bajom.
2023. szept. 19. 11:19
 63/89 anonim ***** válasza:
100%
Csakis a terhességtől. Semmi mástól 🤦‍♀️
2023. szept. 19. 11:21
 64/89 A kérdező kommentje:
Jó tudom, hogy lehet beteg is az ember, csak ez jutott először eszembe, mert félek. Csak ugye reggel volt hányás azóta semmi. Ezért aggódom.
2023. szept. 19. 11:24
 65/89 anonim ***** válasza:
100%

Baszki, ne írogass privátot. Kb.millió oka lehet hányásnak, képzeld, férfiaknak is.

Az se valami különleges, hogy egyszer volt, aztán nincs. Így szokott lenni. K.rva szar lenne, ha innentől egész életben hánynál folyamatosan, hidd el.

Ha kihánytad a gyógyszert, pótold, a dugást meg egy darabig felejtsd el, nem vagy rá érett.

2023. szept. 19. 11:29
 66/89 A kérdező kommentje:
Nem hánytam ki gyógyszert. Este 7 kor vettem be, és reggel 6 után hánytam.
2023. szept. 19. 11:30
 67/89 anonim ***** válasza:
100%

Simán elkaphattál egy jó kis hányós vírust.

Ha a hányás minden esetben terhességet jelentene védekezés mellett, már rég anyuka lennék.

Egy jó tanács, ha ennyire félsz ne szexelj, vagy keress fel egy szakembert!

2023. szept. 19. 12:06
 68/89 A kérdező kommentje:
De most meg semmi bajom nincs reggel óta? nem hánytam, fejem fájt picit arra vettem be gyógyszert
2023. szept. 19. 12:11
 69/89 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ne értetlenkedj már, mert nagyon dühítő hogy ilyen ostoba vagy.

Nem vagy terhes. Örülj, hogy csak reggel hánytál és azóta nem. Ha holnapra sem leszel jobban, menj el a háziorvosodhoz, oszt kész.

2023. szept. 19. 12:28
 70/89 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj kérdező.A teszt negativ vagy pozitív? Ember a baki 3 hónapja történt hiddel már réges rég hánynál naponta ha terhes lennél.Aki hányós arra nem a 3.hónapban jön rá hanem már a 6.héttől.Ha a teszt negativ akkor menj el még a biztonság kedvéért vérvételre hogy megnyugodjon a kicsi lelked.
2023. szept. 19. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!