Lehet baj, nagyon félek?
Kétségbe estem.
Foganzasgatlot szedek január óta. Amióta szedem mindig szerda reggeltől péntekig tartott a megvonasos vérzésem. Most szerda reggelre ahogy feleltem nem jött meg ahogy szokott. Az elmúlt 3 hétben rendesen szedtem a gyógyszert semmi hányás hasmenés nem volt. Lassan 3 hónapja június 18an volt hogy az utolsó szemet akkor kihanytam. Akkor volt 7 nap kiegészítő védekezés, július 38qn voltam dokinál aki hüvelyi uktrahangon nem látott semmit. Azóta szedtem hiba nélkül, teszteltem is sokat a biztonság kedvéért. Ezeket tudva szerintetek terhes vagyok ha nem jött meg ma reggelre ahogy mindig szokott? Ahogy felebredtem és tapasztaltam, hogy nincs verzes, csinaltam egy tesztet, ami negativ lett. Remélem nem volt túl korai a teszt? Egy olcsó DM-es teszte csinálta. Első vizeletbol.
Kérlek nyugtasson meg valaki, aki szed fogamzásgátlót, hogy mi lehet ez. Én úgy érzem nem vagyok terhes hisz szedem rendesen a gyógyszert, meg a 3 hónappal ezelőtti már rég kimutatta volna teszt/meg a doki is nem?
Az sem baj ha hülyének nézték, csak nagyon félek. Elmondjam a páromna, vagy nincs mit mondani és csak túl aggódom? De miért nem jött meg ma reggelre ahogy szokott, soha nem volt még olyan, hogy q 7 napos szünetben szerda reggelre ne jött volna meg.:(
Kedves kérdező a legnagyobb jóindulattal! Sokan válaszoltak már neked, hogy kizárt a terhesség. Ha megnyugtat csinálj még egy tesztet, de semmiképp ne pánikolj,mert ez így neked sem buli. 3 hónapos terhes lennél, űrhajóból is látszana a második csík a teszteken. Az emberi test nem egy gép. Nekem fogamzásgátló mellett is volt, hogy egy napot csúszott. Volt, hogy durván jött meg, volt hogy fél napig csak pecsételtem. Kár ennyire túlreagáld.
Fogamzásgátló nélkül pedig minden hónap más, mégsem voltam terhes.
Az előző válaszoló pedig gondolom azért kezdett ironikusan válaszolni,mert annyiszor elmagyarázta neked, hogy hihetetlen, mégis tovább pörögted.
Tudom, hogy a 3 hónap már látszana, de mindig az van bennem, mi van, később fogja kimutatni a teszt. január óta szedem a gyógyszert, dienille a neve, júniusig amig akkor az utolsó szem tablettát ki nem hánytám, nem aggódtam ezen. Azóta kezdőtött ez, hogy minden gyógyszermentes héten félek.
Az oké ha más a mennyisége, az hogy alig jön meg, csak pár csepp? előző gyógyszerments héten rednesen meg volt, most meg szinte semmi.
Dienille gyógyszert szedek én is.
Vasárnap beveszem az utolsó szemet, volt hogy kedd napközben jótt meg, volt hogy csak csütörtök este.
Volt, hogy 2 nap maszatolás, volt hogy 5nap kemény vérzés.
Sőt, 1x ki is maradt totál.
Sosem lettem terhes.
Durván 1 éve szedem.
A negatív teszt akkor nem biztos annyira, ha el kell mennem vérvételre?
jövő héten megyek nőgyógyászhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!