Ez a teszt így értelmezhető?
18 éves lány vagyok, 2 éve élek kapcsolatban a párommal.
Kb 1 éve élünk szexuális életet, eddig gumival védekeztünk. Közös megeggyezés után fogamzásgátlóra váltottam.
Az orvos tájékoztatott, hogy ha a mensi első napján kezdem el szedni, azonnal véd.
Én bolond pedig csak az elkezdés után 1.5héttel olvastam el a betegtájékoztatót, ahol az áll, hogy az első levél alatt kiegészítő védekezés javasolt.
Addigra már 3 aktus volt.
Emelett a tájékoztato azt írja, a 2.gyógyszer mentes napon várható a vérzés. 4.napnál járok, görcsölgetek, de semmi.
Ma reggel szerettem volna tesztelni. Az utmutató szerint 30mp-re kell vízbe mártani. Amikor 18mp-nél jártam, anyám kopogás nélkül benyitott, így a tesztet kirántottam a vizeletböl, eldugtam.
Határozottan látszik a kontroll csík, nincs még csak hajszállnyi 2.csik sem.
De nost sem vagyok nyugodtabb, hisz 30helyett 18másodpercig tartottam csak benne.
Érdemes megismételnem, vagy hihetek ennek a tesztnek?
Nekem sosem jött meg a második gyógyszermentes napon a megvonásos. A negyedik vagy ötödik napon kezdődött mindig és 5 napig tartott. 8 éven át így volt.
A teszt negatív, ráadásul az első három gyógyszeres hónapban bármi előfordulhat, az is, hogy kétszer vérzel - közti vérzés - vagy hogy egyszer sem. Beszélj a nőgyógyászoddal, ha mindenképpen megnyugtató választ vársz a problémádra.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Mostmár barnázok, talán megjön. Megnyugodtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!