Van olyan köztünk, aki szeptember 4-re nem várja? :) :)
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 09:31
51/61 anonim válasza:
Az ovud tuti akkor volt? Elvileg a luteális szakasz fix a ciklusban :) ha tudod és tuti és csak kevés vér van, lehet beágyazódás is :)
52/61 A kérdező kommentje:
Őszintén ez az első hónap amit próbáltam ovu teszttelt kísérni, de egyszer sem kaptam annyira kiugró értèket mint kellett volna. (Lehet többet ittam vagy nem kaptam el az ovum.. nemtudom)
1 vagy 2x volt erősebb kicsit. Így nem vagyok benne 100b% biztos.
Naptár szerint 21,22én volt, de a teszt kb 20-ra mutatott kicsit erősebbet.
Őszintén zöldfülű vagyok még ezekhez. Ez az első próbálkozós hónapunk volt.
Utolsó menstruációm 08.07-én volt.
2023. szept. 2. 14:34
53/61 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Nekem is megjött 😭
Nem baj, új hónap, új esélyek.
Augusztus 6-án volt az előző menstruációm és 20.-án volt ovum, nekem ez volt az első tesztelős hónapom.
54/61 A kérdező kommentje:
Sajnálom!
Kitartunk s most újra🙏
2023. szept. 3. 15:54
55/61 A kérdező kommentje:
Amúgy az nem furcsa, hogy 2 nappal korábban jött, kevesebb mint szokott és csak 2 napig tartott?
N.
2023. szept. 4. 14:49
56/61 anonim válasza:
Az a biztos ha tesztelsz egyet.
57/61 anonim válasza:
Tesztelj kérdező!! Nagyon szorítok!!! Írj mindenképp
58/61 A kérdező kommentje:
Teszteltem,mikor hazaértem du, de egyik sem pozi. Predi meg facelle érzékennyel. Sajna.
2023. szept. 4. 21:02
59/61 anonim válasza:
Sajnálom kérdező! Majd legközelebb talán :) többiek veletek mi a helyzet?
60/61 anonim válasza:
Nekem úgy tűnik szerencséd a hónap. ☺️ Mára nem várom de napok óta pozitívak a tesztek, tegnap a clearblue is 2-3 hetesnek írt. A doki azt mondta 3 hét múlva rá érek menni… idegőrlő ez a várakozás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!