Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan köztünk, aki szeptem...

Van olyan köztünk, aki szeptember 4-re nem várja? :) :)

Figyelt kérdés

2023. aug. 23. 09:31
1 2 3 4 5 6 7
 11/61 A kérdező kommentje:
Mi az elsőt szeretnénk
2023. aug. 23. 12:08
 12/61 anonim ***** válasza:
100%

Mi is az elsőt szeretnénk. Februárban össze jött elsőre, de hamar kiderült hogy méhen kívüli szegényke, úgyhogy a petevezetékkel együtt kellett kivenni.

Műtét után orvos javaslatára vártunk 3 ciklust. Most ez a második próbálkozós hónapunk. 34 éves vagyok egyébként.

Ti régóta várjátok már?

2023. aug. 23. 12:12
 13/61 A kérdező kommentje:

Áh, mi még csak most kezdtünk el próbálkozni augusztus elején, de már sajnos nagyon bevagyok zsongva,hogy sikerüljön.

Én 26 éves vagyok

2023. aug. 23. 12:16
 14/61 anonim ***** válasza:
78%

Megértelek teljesen! 🥰 Én is be vagyok zsongva teljesen. Szerintem ez a normális, hogy ennyire várjuk a kis csodát a kezdetektől. Szerető helyre érkezik majd.

Én már be táraztam tesztekből. Leghamarabb 10.dpo-n szeretnék tesztelni. Te ki bírod mensiig? Vagy tervezel előbb is tesztelni? 🙂

2023. aug. 23. 12:54
 15/61 A kérdező kommentje:

Én még nem táraztam be. Te melyik tesztre esküszöl?

Kiszeretném bírni,mert sokan azt mondják,az a tuti, de fogalmam sincs, bírom e :)

2023. aug. 23. 13:00
 16/61 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltam érzékeny teszteket venni. Neten rendeltem mind, mert ott olcsóbbak mint pl a Rossmanban, gyógyszertárban. A csomagautomata meg nagyon megéri. Vettem pár Predictor Earlyt, meg két Clear Blue korai tesztet, meg egy terhességi vértesztem is van itthon, de minek. Lehet azt meg se tudnám csinálni. :D Mondjuk azt nem most vettem, hanem vagy két hónapja, de azóta is ott pihen.

De, ha már Rossman, akkor ott a Facelle tesztet nagyon dícsérik. És az ára is jó. :)

2023. aug. 23. 13:30
 17/61 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minél érzékenyebb annál jobb. Mert hamarabb mutatja egyértelműen az eredményt ha pozitív. Rémálom, mikor egy 25-ös teszt a nemvárt napján vagy rá másnap olyan eredményt mutat, amit nem tud biztosan megkülönböztetni az ember a szellemcsíktól.
2023. aug. 23. 13:33
 18/61 A kérdező kommentje:
Én is a predictor és Facelle-n gondolkoztam. Amikor pedig egyértelművé válik, akkor pedig egy Clear Blue-t szeretnék. :)
2023. aug. 23. 13:41
 19/61 anonim ***** válasza:
72%
Bőven elég akkor tesztelni, ha már késik a menstruáció. Akkor pedig márkától függetlenül bármelyik mutatni fogja, ha részes vagy.
2023. aug. 23. 17:17
 20/61 anonim ***** válasza:
58%
*terhes
2023. aug. 23. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!