Van olyan köztünk, aki szeptember 4-re nem várja? :) :)
Mi is az elsőt szeretnénk. Februárban össze jött elsőre, de hamar kiderült hogy méhen kívüli szegényke, úgyhogy a petevezetékkel együtt kellett kivenni.
Műtét után orvos javaslatára vártunk 3 ciklust. Most ez a második próbálkozós hónapunk. 34 éves vagyok egyébként.
Ti régóta várjátok már?
Áh, mi még csak most kezdtünk el próbálkozni augusztus elején, de már sajnos nagyon bevagyok zsongva,hogy sikerüljön.
Én 26 éves vagyok
Megértelek teljesen! 🥰 Én is be vagyok zsongva teljesen. Szerintem ez a normális, hogy ennyire várjuk a kis csodát a kezdetektől. Szerető helyre érkezik majd.
Én már be táraztam tesztekből. Leghamarabb 10.dpo-n szeretnék tesztelni. Te ki bírod mensiig? Vagy tervezel előbb is tesztelni? 🙂
Én még nem táraztam be. Te melyik tesztre esküszöl?
Kiszeretném bírni,mert sokan azt mondják,az a tuti, de fogalmam sincs, bírom e :)
Próbáltam érzékeny teszteket venni. Neten rendeltem mind, mert ott olcsóbbak mint pl a Rossmanban, gyógyszertárban. A csomagautomata meg nagyon megéri. Vettem pár Predictor Earlyt, meg két Clear Blue korai tesztet, meg egy terhességi vértesztem is van itthon, de minek. Lehet azt meg se tudnám csinálni. :D Mondjuk azt nem most vettem, hanem vagy két hónapja, de azóta is ott pihen.
De, ha már Rossman, akkor ott a Facelle tesztet nagyon dícsérik. És az ára is jó. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!