Van olyan köztünk, aki szeptember 4-re nem várja? :) :)
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 09:31
31/61 anonim válasza:
Ez a telefonon lévő gyári egészség alkalmazás :)
32/61 anonim válasza:
23-as vagyok! Valaki el kezd előbb tesztelni? Tudom hogy a mensi kimaradásától van értelme de olyan türelmetlen vagyok..:D
33/61 A kérdező kommentje:
Én a hétvégére gondoltam, ha nagyon nem bírom ki, csak nem szeretnék csalódni:\
Te? :D
2023. aug. 31. 11:38
34/61 anonim válasza:
Én most csatlakozom.Dpo 9 elött nem érdemes tesztelni nincs értelme nem kell ennyire rápörögni kb dpo7-8.án ágyazódik be a megtermékenyített petesejt. Én dpo9en teszteltem mert 10en már menstruációm jelentkezett mindig. De ha nektek nem 10 hanem 14 napos a luteálisotok dpo9 töl elég tesztelni ha nagyon nem bírjátok ki.
35/61 A kérdező kommentje:
S amúgy van bármiféle tünetetek?
2023. aug. 31. 12:08
36/61 anonim válasza:
Én is legkorábban vasárnap szeretnék :) tünetem nincs , de az első terhességnél sem volt más mint mikor azt érzed mindjárt meg jön :) úgyhogy egyéb tünetre nem is számítok
37/61 anonim válasza:
11.dpo reggel negatív x-epil és a mellfeszülés elmúlt, pedig mindig nemvárt napján múlik el, és soha nem volt ilyen duzzadt és fájdalmas…
Próbálok kapaszkodni a legutolsó reményszálba de úgy érzem mindhiába, ez a hónap sem sikerült
38/61 anonim válasza:
36-os vagyok. Végül nem bírtam és teszteltem ma (12dpo) ami nagyon halvány pozitív lett. 😁😁 remélem erősödik majd a csík, de a férjem is egyértelműen látta 😁
39/61 A kérdező kommentje:
Juuuj! Nagy halk gratula! Szerintem 2 nap múlva újra tesztelj, hogy mennyire erősödött:)
N.
2023. szept. 1. 13:26
40/61 anonim válasza:
Igen mindenképp fogok, meg rögtön vettem várandós vitamint hátha segít ha jön egy kis plusz vitamin löket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!