Van olyan köztünk, aki szeptember 4-re nem várja? :) :)
Figyelt kérdés
2023. aug. 23. 09:31
21/61 anonim válasza:
Persze, elég akkor tesztelni, pláne aki tutira akar menni vagy nem szeretne csalódni.
De aki úgy érzi, hamarabb szeretne tesztelni ebben a csodás izgalomban és nem fél a csalódástó, az nyugodtan tegye meg. Azt is el kell fogadni. :)
22/61 anonim válasza:
4es ha nagyon szeretnél babót figyeld az ovud én " betegesen" figyeltem mikor pozitív volt a teszt összebújtam a párommal.Mindig kivanjuk egymást szval nem volt gond akkor sem amikor szoltam hogy ovulálok és bujjunk össze.Nem vagyunk robotok igaz, de nincs ebben sem semmi rossz hogy szoltam hogy na most.Teherbe estem a 3.hónapban.
23/61 anonim válasza:
Szeptember 5-re nem várom :) második babát szeretnénk ez az első próbálkozós hónap amit lh tesztel követtem ovulációig. Az első gyerkőcre 2 évet vártunk :/
24/61 A kérdező kommentje:
23-as. Szerinted akkor volt valamilyen változás,vagy elkezdtél szedni valamit, aminek a hatására megfogant?
De drukkolok mindenképp most!! :)
2023. aug. 24. 13:23
25/61 anonim válasza:
Sokáig mindenféle vitaminnak meg egyebekkel próbáltunk rá segíteni de semmi nem vált be. Mikor pozitív lett akkor elengedtük nem stresszéltünk, sőt úgy voltunk hogy úgyis covid van , kirúgtak minket..nem is baj ha most nem lesz baba, erre sikerült :D
26/61 A kérdező kommentje:
Wow. :D Igen, mondjuk sokszor hallottam, hogy mikor nincs rágörcsölve, akkor jön igazán
N.
2023. aug. 24. 13:36
27/61 anonim válasza:
nálam is így lett.Amikor elengedtem nem görcsölsz rá, akkor jön össze
28/61 anonim válasza:
Szia!
Pont 4.-re nem várom. Ez a 7. próbálkozós- és 1.hőmérős és ovutesztes hónap. Nekünk is első baba lenne, akit nagyon várunk 😊
25N
29/61 anonim válasza:
30/61 A kérdező kommentje:
29-es. Ez milyen alkalmazás?
Drukkolok!!!:)
2023. aug. 29. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!