Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Egyértelműen pozitív tesztek,...

Egyértelműen pozitív tesztek, de csak 5mm méhnyálkahártya lehet még egészséges terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kicsit hosszú lesz, bocsánat!

PCOS-em van ezért nagyon rendszertelen is a menstruációm. Most jött meg július 18-án és 5 napig tartott (előtte április 9-én volt meg). Majd miután elmúlt rá 1 hétre elkezdtem barnásan vérezni erős görcsökkel, ami 4 napig tartott.

Miután elmúlt az is ugyanúgy fájtak a melleim és a medencém is ezért csak úgy csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Másnap délután is csináltam, ami erősebb pozitív lett viszont ugyanúgy görcsöltem és véreztem kicsit barnásan. Egyből mentünk is a sürgősségi nőgyógyászatra, ahol bunkón azt a választ kaptam, hogy megnézné ő azt a tesztet,mert méhen belül és kívül sem lát semmit, illetve a méhnyálkahártyám is csak 5mm és ezzel haza is küldött. Azóta is tesztelgetek és egyre erősebb, de a barnás vérzés és a görcs még mindig fenn áll! Vérvételre holnap megyek és a saját dokimhoz is még ezen a héten.

Arra lennék kíváncsi, hogy valakivel történt e hasonló eset és mi lett a végkimenetele.

Előre is köszönöm a válaszokat!

2023. aug. 7. 17:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Hogy vagy kedves Kérdező?
2023. aug. 13. 17:43
 22/25 A kérdező kommentje:

A másik nőgyógyász sem látott semmit, akkor már gondoltam, hogy a rendszertelen ciklus miatt valószínűleg csak túl hamar vettem észre és kémiai volt. De azért elküldött hcg vérvételre előző hét kedden és 231 mIU/ml volt. Ma is el kellett mennem, hogy lássuk növekszik e vagy sem és ha csökken akkor nem kell vissza mennem kontrollra...hát 192,6-ra csökkent1 hét alatt.

Viszont még most is erősen görcsölök és szurkál a bal petefeszkem barnázás nélkül, úgyhogy én inkább azért elmegyek holnap hozzá, hogy ha nincs is baba azért nézze meg, hogy minden rendben van e.

2023. aug. 15. 20:07
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól teszed, szerintem is jó ha lát

még orvos, pláne a görcsök miatt. Na meg, igaz hogy csökkent, de nem sokat. Szóval tényleg érdemes elmenni orvoshoz. Szorítok, izgulok érted! Írj majd hogy mi a helyzet! :)

2023. aug. 15. 20:32
 24/25 anonim ***** válasza:
Kérdezö ird majd meg mit mondott a doki... szorítok és kitartás
2023. aug. 15. 21:49
 25/25 A kérdező kommentje:
Szintén semmit nem látott, az erős szurkálásokra és görcsökre annyit mondott, hogy vegyek be fájdalom csillapítót. De azért még jövő héten nézetnem kell hcg szintet, mert lassan csökken.
2023. aug. 16. 16:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!