Mit gondoltak halvány pozitív vagy negatív?
Figyelt kérdés
ma 18:34
4/9 anonim 

válasza:

Negatív, miòta késik? Vagy te is azok taborát erősíted, akik szex után 2 nappal már tesztelnek? Ùgy gondolom mensi elött 5-6 nappal szabályos ciklusnál már egy 10 es teszt pozitívat fog mutatni, legalábbis nekem így volt.
5/9 anonim 

válasza:

Negatív. Nincs rajta semmi. Csak a reagens helye látszik.
Ott lenne rózsaszín, ha pozitív lenne.
7/9 anonim 

válasza:

Ezen nincs csík csak folt, árnyék. 10-es teszt mensi előtt 2 nappal pozit kell mutasson.
Nem tudni te hol tartasz, de ez akkor is negatív teszt.
8/9 anonim 

válasza:

Dereng rajta valami, pár nap múlva ismetelj:) én drukkolok!
Nekem nagyon nagyon halvány volt az első pozitív tesztem a kisfiammal, aki ma már majdnem másfél éves! Szerintem kb ilyen volt, mint a tiéd, vagy max picit erősebb. 2 nap késés volt akkor már, ha szabályos ciklust nézünk. Ovum viszont fixen nem tudom, mikor volt, nem követtem, de azért hatalmas eltérés nem lehetett.
9/9 anonim 

válasza:

Dereng valami....
Az a reagens helye! Menj szemészhez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!