Egyértelműen pozitív tesztek, de csak 5mm méhnyálkahártya lehet még egészséges terhesség?
Sziasztok!
Kicsit hosszú lesz, bocsánat!
PCOS-em van ezért nagyon rendszertelen is a menstruációm. Most jött meg július 18-án és 5 napig tartott (előtte április 9-én volt meg). Majd miután elmúlt rá 1 hétre elkezdtem barnásan vérezni erős görcsökkel, ami 4 napig tartott.
Miután elmúlt az is ugyanúgy fájtak a melleim és a medencém is ezért csak úgy csináltam egy tesztet, ami pozitív lett. Másnap délután is csináltam, ami erősebb pozitív lett viszont ugyanúgy görcsöltem és véreztem kicsit barnásan. Egyből mentünk is a sürgősségi nőgyógyászatra, ahol bunkón azt a választ kaptam, hogy megnézné ő azt a tesztet,mert méhen belül és kívül sem lát semmit, illetve a méhnyálkahártyám is csak 5mm és ezzel haza is küldött. Azóta is tesztelgetek és egyre erősebb, de a barnás vérzés és a görcs még mindig fenn áll! Vérvételre holnap megyek és a saját dokimhoz is még ezen a héten.
Arra lennék kíváncsi, hogy valakivel történt e hasonló eset és mi lett a végkimenetele.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Én azért drukkolok hátha baba és az ügyeleten bunkoztak,és oda sem figyeltek rendesen rád.
Írd majd meg mi a történeted vége kérlek
Szia
Így hogy ezt olvasom kicsit félek, a menzeszunk is stimmel, de én még tesztet nem csináltam.
Ma felhivtam a dokit fogadjon mert elviselhetetlen már a mell fájdalom.
17es
Nem csak a bimbó, az egészbe van duranva méret különbség nagyon feltűnő, borogatom 3 napja így a duzzadás már lejjebb ment de ugyanúgy fáj a mérete se lett kisebb, már hónalj irányába is fáj de napközben úgy ahogy el vagyok éjjszaka többször ára ébredek hogy fájnak.
Jobban nem tudom körül írni, kicsit lehet zavaros
Kérdető milett veled végül?
Mell fájdalom ide vagy oda az én tegnap esti tesztem negatív, akkor nálam valami hormon baj lehet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!