Vannak, akik augusztus közepére nem várják?
Figyelt kérdés
Várakozhatnánk együtt :)2023. aug. 2. 11:07
32/118 A kérdező kommentje:
13.dpo. Holnap akarok tesztelni. De nem nagyon reménykedek. A mellem tegnap majd le szakadt+néha kicsit szédülök, de ez bármitől lehet. Minden más "normális", semmi jel. Többiek? :)
2023. aug. 10. 11:09
33/118 anonim válasza:
Én ma tartok 8dpo-n. Nem szeretnék tesztelni a nemvárt nap előtt, de annyira nehéz megállni. Eddig mindig teszteltem es már eleg sok negatívat kaptam. Ki mióta várja a babát? 😊
34/118 anonim válasza:
24# most láttam, csak a válaszod. Mára nem várom elvileg. Még nem jött meg, de szerintem tuti meg fog, mert pont úgy görcsölget néha a hasam. Pár napja (10dpo) csináltam tesztet, de negatív lett. Tudom korai volt, de szerintem legalább halványan pozitív lett volna ha baba van a dologban. Nem adom fel, de reméltem, hogy mostanra összejön újra, mert augusztus végén már meg is született volna ha jól alakul az első terhességem. Én is szurkolok neked. Meg mindenkinek ☺️
35/118 anonim válasza:
Én vagyok a 12.dpo negatív tesztes,ma a 14.dpo,de nem jött meg. Sőt reggel megint émelygés,cicafájdalom.
Furi😳 Mindegy,hétvégét mostmár megvárom,ha nem jön meg,újra tesztelek :) :)
36/118 anonim válasza:
7-es vagyok, nekem sajnos 8-án reggel megjött, két nappal korábban. Persze mindjárt a rövid kis nyaralásunk elején..:(
De a többieknek drukkolok!! 🙏
37/118 anonim válasza:
Kérdező? Teszteltél?
Én ma már 15.dpo,még mindig semmi. :)
38/118 A kérdező kommentje:
Igen, ma reggel. 14.dpo predictor és CB is full negatív. Még várat magára a babánk :)
Többieknek megy a drukk :)
2023. aug. 11. 09:29
39/118 anonim válasza:
37es drukkolok :)
Mikor akarsz tesztelni?
És kedves kérdező, még nincs semmi sem veszve vagy az ovu biztos? Mert nekem volt hogy csak a nemvárt napján lett előszőr nagyon halvámy pozitiv a teszt és utána erősödött
Persze én nem ovuteszteltem
40/118 anonim válasza:
4-es vagyok. Délután csináltam egy tesztet de negatív. 32.napon vagyok. 29-33 napos ciklusaim vannak. Még picit reménykedem, de ha halványan sem pozitív akkor nem hiszem hogy változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!