Vannak, akik augusztus közepére nem várják?
Kedves 4-es. Nekem is februarban volt egy vetelesem es en is agusztus 10-re nem varom.
Mindenki irjon, hogy mi a helyzet, de a te valaszod kulonoskeppen erdekel.
Sok sikert mindenkinek!
Sziasztok. 15 körülre nem várom, nem hőmérőztem a hónapban így pontosan nem tudom
Volt 08/01 ovura utaló jelek, így feltételezem a 15-t, de amúgy 35-40 napos ciklusaim vannak, ahoz korai lenne a 15, ahoz inkább 20.
K
Nekem szerintem meg fog jönni...a nem vártnál hamarabb. Előző hónapban késett 5 napot, lehet most annyival hamarabb jön meg. (Előfordult már ilyen korábban is.)
Napok óta fel van a hasam puffadva+néha még mindig fájdogál a mellem, de ennyi. 11.dpo.
Sajnos úgy érzem inkább mensi lesz itt mint baba. Na de majd a következő hónap hátha :)
A többieknek drukkolok <3
Kedves kérdező! Nekem már annyi "jel" volt,hogy tuti terhes vagyok... Ma 12dpo teszteltem 10es érzékenységűvel,negatív lett :( :(
Pedig teljesen olyan jeleket éreztem,mint a többi terhességemnél,de sajnos ez a hónap elszált :( Neked még megy a drukk! ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!