20 hónapos kislányom lisztérzékeny gyanús de a gasztrologiára csak augusztus közepére lesz idöpontunk addig mit tehetnék h megálljon a hasmenése?
A lisztérzékenységre lehet venni egy tesztet, azonnali eredményt mutat elvileg.
kb. 3 e ft.
Igen, a szénteblettától lehet a fekete kaka.:)
Ne várj, keress dokit, ez nem hangzik túl jól, ha más nem, vidd el maszekhoz.
Szia!
Én egy lisztérzékeny anyuka vagyok,7éves korom óta gluténmentes diétán vagyok.Anno nekem is állandóan ment a hasam,sőt pókhasam volt,és mellé iszonyú vékony voltam.Nálam a szigorú diéta segített.Komolyan kell venni a diétát,már ha tutira beigazolódott,hogy a lányod lisztérzékeny.Nekem azt mondta a gasztroenterológus dokim,hogy 3és6év között érdemes kivizsgálni a gyereket,azelőtt nem megbízható az eredmény.Aggódom én is mert van egy 20 hós lányom,és hamarosan a kis tesója is megszületik.A családomban halmozottan fordul elő a betegség,szóval örökölhetik a gyerekeim..Szóval gyorsan keríts egy gasztroenterológus orvost.
Nálunk is felmerült a gyanúja a lisztérzékenységnek 20 hónapos kora előtt és a gasztro előtt csináltunk itthon egy Celiac tesztet, gyógyszertárban lehet venni.
Nálunk ha az pozitív lett volna gyorsabban fogadnak a gasztrón, ezt mondta a dokink.
Amúgy gasztró előtt pont, hogy nem kéne gluténmentes diétát tartani, mert akkor sem lehetnek igazak az eredmények, ha már egy ideje diétázik.
És amúgy a gm diéta nagyon összetett dolog, lehet, ha tényleg lé a lányod, rosszul diétáztatod.
(Nálunk a férjem LÉ, tudom, miről szól a diéta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!