7,64-es TSH-t mennyi idő alatt lehet gyógyszerrel olyan szintre levinni, hogy teherbe eshessek? Most volt hormonszint vizsgálat, de endokrinológiára csak augusztus közepére kaptam időpontot, viszont addig meg megőrülök.
Szia!Nem akarlak elkeseríteni,de az iszonyat magas!A teherbeeséshez 1 körüli TSH kell!!!Sajnos a pajzsmirigyhormon a leglassabban változó hormon,akár hónapok is mire beáll a gyógyszerrel!!!!:((((((Nagyon sajnálom!Nekem 5 év kellett(gyógyszerrel)mire jött a baba!!!
Fel a fejjel!!!!Üdv:32 hetes pajzsmirigyes kismama
Legalább 6 hét. Engem most 3 havonta vizsgálnak. Be akarjuk állítani az új megfelelő adagot szülés után.
Egyébként lehet, hogy a TSH értéknek 1 körül illene lennie. NEkem 3,4 volt, mikor terhes lettem a lányommal. Az endokrin dokim szerint 4,9, tehát a normál érték felső határa alatt semmi sem lehetetlen. Csak szigorúan ellenőriztetni kell a terhesség alatt havonta. Nekem a hormonháztartásom úgy felborult, hogy 11,0 lett a TSH-m, utána, gyógyszeradag növelése mellett meg majdnem eltűnt! (0,05). Viszont a baba a 16. hétig nem termeli meg a saját hormonjait, nekünk kell biztosítani az ő adagját is.
Szia!
Nekem egy hónap alatt 4,79-ról lement 2,78-ra a héten megyek ujabb TSH vv-re.Napi 1 szem LETROX-ot szedek.
Sztem 2-3 hónap alatt beáll normál szintre ha szeded folyamatosan a gyógyszert:)
Sok sikert a babához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!