Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki ismer 40 év feletti kismamát?

Ki ismer 40 év feletti kismamát?

Figyelt kérdés
Bele kéne húznom, még pasim sincs, pedig olyan jó lenne....
2010. okt. 14. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Én is ismerek,nagyon jóban vagyunk 45 évesen szült,gyönyörü okos kisfia van:-)Úgyhogy ne csüggedj.Én 36 évesen szültem májusban az elsőt,de szeretnék majd 2-3 év múlva kistesót.
2010. okt. 15. 06:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Anyósom 40 év fölötti.Van egy 3éves kislánya.De sokszor azt hiszik,hogy az enyém.Ilyen esetbe ciki az anyukának.Meg volt ,hogy mondták neki,hogy jött a nagymama is.Pl ez orvosnál volt.Ciki.De arra is kell gondolni,hogy valaki fel kell nevelje.Gondold meg jól.Kivánom,hogy mielőbb találd meg párod,illetve,hogy mielőbb anyuci lehess.Sok sikert.
2010. okt. 15. 07:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Jövő héten leszek 40 éves, a kislányom pedig egy éves.
2010. okt. 15. 13:56
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Donor? A szó átvitt értelmében gondoltam. Vagy vársz még 1-2 évet és talán tényleg jön a világrengető szerelem és persze a gyerkőc is, vagy teszel érte úgy, ahogy néhány ismerősöm. Pl.: a kolleganőm. Viszonylag gazdagnak mondható férje a válás után "meggyőzte" a gyerekeit és a bíróságot, hogy a gyerkőcök nála lesznek jó helyen.Kolleganőm persze a padlóra került, harcolt, küzdött: hiába. Talán a sors intézte úgy, hogy egy átmulatott éjszaka után 3 héttel pozitív lett a tesztje. Gondolkodás nélkül bevállalta, apu nem tud semmit. Szerinte élete legjobb döntése volt! Másik ismerősöm: intelligens, értelmes, de sajna nem a legjobb testi adottságokkal él, nyúlszájjal született, stb.Na, Ő elég gyorsan felmérte több sikertelen kapcsolat után, hogy neki az élet lehet hogy gyereket igen, de társat nem ad. Egy futó kapcsolatból született Peti, élete értelme. Mindkét esetben a család férfitagjai elegendő férfiúi mintával szolgálnak a gyerekneveléshez. Szóval, az egész attól is függ, hogy milyen élethelyzetben vagy! Nőként tudom, hogy van az a pillanat, amikor lehet akarni gyereket minden áron!(Remélem most jönnek a fújjogó üzik!)
2010. okt. 17. 07:23
 15/20 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló: eszembe sincs fújogni.

Én is, mint általában a teljes családot tartom ideálisnak. Ám nem mindenkinek adatik meg. Néha már az is jó, ha csak részben van...

2010. okt. 17. 08:26
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

43 éves vagyok, és nagyon remélem, hogy babát várok!Van már 3 gyerekem! Miután elváltam, és a sors egy olyan csodálatos férfival hozott össze, aki a tenyerén hord,és boldoggá tesz, nem kérdés a szülés!Mellesleg nincs gyereke, és ezt a boldogságot szeretném vele megosztani!

Ha tényleg nagyon akarod, akkor soha sem késő, mig működik az anyai ösztön... :)

2010. okt. 17. 15:21
 17/20 anonim ***** válasza:
15:21!Ugye megírod,hogy ha babát vársz?!Sok boldogságot kívánok!Én 40 éves vagyok,és babát szeretnénk,még nincs gyermekünk..
2010. okt. 17. 22:49
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megerősítőek vagytok és csodállak benneteket.
2010. okt. 18. 07:36
 19/20 anonim ***** válasza:
15:21 vagyok! Igen megírom :),és köszönöm a jókivánságot!Most kellene nem megkapnom, és kicsit furán érzem magam, mintha a melltertóm kicsi lenne, egyik pillantban hányingert érzek, a másikban meg már farkas éhes vagyok!4 napja volt egy kis pecsételő vérzés, épp, hogy csak törlés után látszott! A másik, meg a fáradtság.....állandóan fáradtnak érzem magam, de ez betudható az időnek is... :) ! Még nem teszteltem, nem akarom elkapkodni, és nem is élem bele magam tulságosan..ha most nem, akkor majd a következő hónapban..... :) Mindenkinek szurkolok, aki babát szeretne...nem szabad feladni......
2010. okt. 18. 10:16
 20/20 A kérdező kommentje:
jaj, igen, szurkolok. Nekem még apajelölt sincs... Nagy szerelem elvált tőlem, aki férfi pedig most néha meglátogat, gondosan vigyáz, mert nem úgy áll az élete, hogy akarja... hogyan lehet vajon ezt megtalálnom...
2010. okt. 18. 12:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!