Nekünk sajnos a férjemmel nem lehet saját kisbabánk! (lombikkal sem). Hol találhatok olyan kismamát, aki nem akarja megtartani a babáját? Merre induljak el?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 15:32
1/5 anonim válasza:
hát szerintem ennek a hivatalos módja az örökbefogadás ott kellene jelentkeznetek az egyik isemrősömék fél év alatt "kaptak egy oici babát
sok sikert hozzá és nagyon sajnáélom hogy nem lehet saját babátaok
2/5 anonim válasza:
Szia!
Ajánlom a www.orokbefogadas.lap.hu oldalt, ahonnan sok ilyen témájú honlapot könnyen megtalálsz.
Kitartást kívánok neked az úton, amin elindulsz!
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget! Már elindítottuk az örökbefogadást..vagyis beadtuk a kérelmet. De úgy gondolom, és mint mondták, ez 2-3éves folyamat lesz. (mire kaphatunk babát) Ezért gondoltam arra, hogy keresek egy kismamát, aki örökbeadná a babáját...így egy kicsit gyorsabb lenne a folyamat, és nem kell évekig várni. Lehet önző vagyok, de annyira vágyom babára, a miénket sajnos elvesztettük...
2008. szept. 30. 15:44
4/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Úgy tudom a gólyahír egyesület foglalkozik nyílt örökbeadással is. www.golyahiregyesulet.hu
5/5 anonim válasza:
Én egyszer a szülészeten találkoztam olyan babával, akit otthagytak, és kerestek neki szülőket, akik felnevelnék. Sajnálom, h nem akkor kérdeztétek.. Nem tudom pontosan, ki intézi, de sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!