Ki ismer 40 év feletti kismamát?
Figyelt kérdés
Bele kéne húznom, még pasim sincs, pedig olyan jó lenne....2010. okt. 14. 20:41
1/20 anonim válasza:
Én:DMost 40 éves és 1 éves a fia:)
2/20 anonim válasza:
Én is ismerek egyet, magamat!:)40 éves múltam 3 héttel amikor szültem!:)
Most jut eszembe! Az egyik barátnőm 40 évesen szülte az első babáját, rá egy évre jött a következő.
Hajrá, még bármi lehet.
3/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de jó, hogy válaszoltatok! :-)
2010. okt. 14. 20:57
4/20 anonim válasza:
Én elég jól ismerem magam...41 vagyok, jövő hónapban lombikos. Nagyon-nagyon szeretném végre!!! (Azért valamiféle apu nem ártana hozzá,vagy egy jóféle donor esetleg!)
5/20 anonim válasza:
A sógornőm most volt 40 a keresztlányom pedig most lesz 1. A férjem unokatesója 43 évesen szülte a második kislányát. Egy kedves ismerősünk 42 évesen a kislányát. :)
Sok sikert!
6/20 anonim válasza:
Előző v.ok. Lehet, hogy félreérthető volt: nálunk apu megvan, csak a gyerkőc késik, a donort Neked gondoltam!
7/20 anonim válasza:
Nagynénim 42 évesen szülte az első és egyetlen lányát.
8/20 A kérdező kommentje:
21.40től kérdezem: hogyan lehet donort szerezni? (Nyilván, apuka lenne ideális, de késik)
2010. okt. 14. 21:31
9/20 A kérdező kommentje:
Bocs, 21.07 :-)
2010. okt. 14. 21:32
10/20 anonim válasza:
Remélem Én leszek kismama nem sokára!!!40 leszek decemberben,férjemet kicsit későn rendelte hozzám a sors. Harmadik hónapja próbálkozunk "tudatosan",nagyon bízom benne hogy nem sokára sikerülni fog!!!Nem foglalkozom a sok elítélő fiatal kismamával,nem érdekel hogy sokan elszörnyedve kérdezik,hogy "úristen,Te még akarsz gyereket?"Hát persze hogy szeretnék Én is kisbabát,már hónapok óta készülünk rá az orvosaimmal,mert cukorbeteg vagyok.Egyik orvosom sem akart lebeszélni róla,sőt! Bár nem is tudtak volna... Sok sikert kívánok Neked is,és minden 40 fölötti kismamának,sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!