Az első gyerkőcömnél nekem a 10. hét körül kezdtek jönni a hányingerek, és kislány lett. Egyébként az egész terhesség panaszmentes, tünetmentes volt, a hányinger is két- három héten belül elmúlt.
Nyugi! Sok boldogságot!
2011. okt. 25. 11:58
2/19 anonim válasza:
Soha nem voltam rosszul, lányom lett.
Megnyugtatlak, ha kéred, ez nem jelent semmit, inkább csak örülj neki. A neme pedig nem ettől függ, és nem is a többi babonától. :)
A hiedelmeknek se higgy, nem baj, ha nincs terhes tüneted. Ja, és később még előjöhet ez vagy az tünetként (pl. orrvérzés, aranyér, savas érzés a gyomorban, vizesedés...).
2011. okt. 25. 11:58
3/19 anonim válasza:
Én a helyedben örülnék neki,hogy nem vagyok rosszul!:)
Én iszonyat szenvedek amióta csak megtudtam hogy jön a baba.Most 34 hetes vagyok,de szigorú ágynyugalomra fogtak a dokik mert nemrég jöttem haza visszatartásról a kórházból.
5 hetes voltam mikor jelentkeztek a rosszullétek,egészen a 18 hétig.Aztán a 20 héttől pedig a keményedések görcsök..
kisfiam lesz,úgyhogy azt hogy akkor nem vagy rosszul ha kisfiút vársz megcáfolom!:)
Boldog,gondtalan babavárást!:)
34+2 hkm
2011. okt. 25. 11:59
4/19 anonim válasza:
Nekem kb a 9-10 héten kezdődtek a rosszullétek és a hányás 3 hónapig végig megvolt.
Ezt csak azért írom mert kisfiam lesz!
Szóval ez semmit nem alapoz meg!
21hkm
2011. okt. 25. 11:59
5/19 anonim válasza:
5 gyereket szültem, és soha nem volt semmilyen terhességi tünetem. Gyakorlatilag fel sem tűnt, amíg nem kezdett el nőni a hasam és mocorogni a baba. Egy tünet mégis volt: néhány hétig gyakrabban jártam pisilni:)
2011. okt. 25. 12:00
6/19 anonim válasza:
szia! Nekem van egy kislányom vele nem nagyon voltam rosszul, inkább sokat aludtam, meg reggelente nagyon éhes voltam, és van egy kisfiam is, na hát vele talán a 4. héttől hánytam a 25. hétig, de nem csak hébe hóba, hanem naponta többször és minden nap. Szóval én cáfolom hogy ha nem vagy rosszul fiad lesz! Inkább örülj hogy nem gyötör a sok kellemetlen tünet:))) És pár hét és megtudhatod, hogy fiú vagy lány a babád:)
2011. okt. 25. 12:02
7/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek, és nektek és boldog baba várást, és jó egézséget!
2011. okt. 25. 12:03
8/19 anonim válasza:
Nejemmel ugyan ez volt amikor terhes volt, lányunk született :) Ne aggódj emiatt, ha nagyon nyugtalanít a dolog akkor kérdezd meg a nőgyógyászodat.
9/19 anonim válasza:
A lányommal egyetlen hányingerem sem volt, viszont amikor egyszerre két fiúval voltam terhes a 8. héttől félidőig hánytam. Ennyit az általánosításokról. :-)
10/19 anonim válasza:
Nekem sem volt semmilyen tünetem a terhességem alatt. Soha nem volt hányingerem, nem voltam fáradékony, nem kívántam furcsa ételeket, semmi ilyesmi. Egyébként fiam lett. :D :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!