Szülésindítás? Praktikák? Csak normális választ kérek.
Figyelt kérdés
Darabokban megy el a nyákdugó, vannak nyilallások, keményedések, és úgy be van vizesedve a lábfejem, hogy nem birok ráállni.37 hetes kismama.2011. aug. 25. 18:44
1/22 anonim válasza:
Én ugráltam párat (kb 10 et),másfél napra rá megszültem.De egyél erőset például.Vagy lépcsőzz.Szex,de mivel már nyitva vagy,hogy ne legyen semmilyen fertőzést ezt mondjuk már csak óvszerben.Meleg vizes zuhany.
2/22 anonim válasza:
Szia! Nekem is nagyon be van vizesedve a lábam, néha alig tudok ráállni, vannak sokszor elég erős jólóim, keményedéseim. Ez jelentheti azt ezek szerint, hogy nem sokára szülni fogok?
36+3 hetes kismama
3/22 A kérdező kommentje:
Köszi :) Kipróbálom, valami csak bejön :) Mennyi volt a kiírtig, mikor szültél?
2011. aug. 25. 18:53
5/22 A kérdező kommentje:
Szia. Nekem azt mondta a doki, hogy jó úton haladok, de ez nekem kevés :( Alig birok már mozogni plusz a hőségben ájuldozom, a vérnyomásom is alacsony.
2011. aug. 25. 18:55
6/22 anonim válasza:
Ha reggelre is bedagadva marad a lábad,akkor már közel lehet a szülés,de ha a nyákdugó elment,attól még a végig hordhatod a terhességet.Polcold fel a lábad,és borogasd.Napi 1x bekenheted venorutonnal is.
7/22 A kérdező kommentje:
Oh, hát nekem annál azért jóval több. 3300 gr körül van, örülnék, ha nem kéne 4 kilós babát szülnöm :)
2011. aug. 25. 18:57
8/22 A kérdező kommentje:
Most már 3-ik napja folyamatosan fel van puffadva, nem apad. Felváltva lógatom hideg vízbe, aztán ledőlök kicsit, felpolcolom. De sokáig nem birok feküdni, nem kapok levegőt.
2011. aug. 25. 19:00
9/22 anonim válasza:
2 héttel túlhordtam, és semmi sem segített :(
Próbáltam a szexet, lépcsőzést, ugrálást, homeós bogyókat, erős ételt, mindent. Végül a méhszájvizsgálat hatására indult be a szülés.
10/22 anonim válasza:
Nekem is három kilós baba lett volna ideális,de két nappal a kiírt előtt négy kilós babát hoztam a világra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!