Szülésindítás? Praktikák? Csak normális választ kérek.
Figyelt kérdés
Darabokban megy el a nyákdugó, vannak nyilallások, keményedések, és úgy be van vizesedve a lábfejem, hogy nem birok ráállni.37 hetes kismama.2011. aug. 25. 18:44
11/22 A kérdező kommentje:
Jó pár napja indult meg kifele a nyák, bele-belenyilal a hüvelyembe valami szúró fájdalom, utána jön egy darabka nyák. Remélem valami bejön, komolyan nem birom :( Dokitól hazafelé kétszer ájultam el ma.
2011. aug. 25. 19:05
12/22 A kérdező kommentje:
Nem irigyellek :) A kisfiam 3550 gr és 55 cm volt, őt a kiírt előtt egy héttel toxémia gyanú miatt megindították.
2011. aug. 25. 19:08
13/22 anonim válasza:
Szia!
Nekem sem segített semmi megindítani a szülést! Lépcsőztem,volt szex minden este a kiírt időponthoz közeledve-és utána is! (orgazmussal!), emeltem,meleg fürdőt vettem,hajolgattam,fűszereset ettem... egyedül a bába koktélt nem próbáltam! 41 hétre született a 2.lányunk. (az elsőt 40+3 hétre szültem,vele nem próbáltam semmit,úgy voltam,majd jön,ha akar)
A vizesedésre javaslom hogy polcold fel a lábad,igyál sok vizet, a sóbevitelt csökkentsd,és egyél vízhajtókat,de módjával! pl: petrezselyem.
Könnyű szülést és egészséges kisbabát!!
Üdv:2gyerkőcös,37hkm
14/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és neked is minden jót :)
Én azért reménykedem, hogy sikerül valami.
2011. aug. 25. 19:11
15/22 A kérdező kommentje:
Jah, azt elfejeltettem, hogynem is eszem, abszolut nincs étvágyam, hideg vizet meg hideg tejet iszom, mást nem birok leerőltetni a torkomon.
2011. aug. 25. 19:12
16/22 anonim válasza:
Ezek olyan jelek amikre ha akarjuk azt mondjuk hogy szülni fogsz.nekem pl. szülés előtti orákban is farkaséhségem volt,ettem folyton,most alapbol nem eszem.
17/22 anonim válasza:
18/22 anonim válasza:
A bábakoktélt az egyik kérdésben ajánlottam,mire a következő válasz jött rá: nehogy használd,árthatsz is a babának,belekakál a vízbe. Nem sok összefüggést látok a két dolog közt! De sokan ajánlják!
19/22 anonim válasza:
bő fahéjas tejbegríz :) ha attól indult e be a második nekem azt nem tudom de másnapra beindult :D ill hajnalban :) valahol olvastam mint tipp. Egy próbát megér :D akkor "jó" ha már szinte csíp n legalábbis jól "meglocsoltam" fahéjas cukorral.
20/22 A kérdező kommentje:
Hányadik hétben voltál, mikor ez a tejbegrízes dolog volt?
2011. aug. 30. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!