Szülésindítás? Praktikák? Csak normális választ kérek.
40+3 napon fajéjhas-gyömbéres-szegfűszeges-verbéna tea. 2 nagy bögre. Ezt a dúlám ajánlotta. Már megvettem a bábakoktélhoz a ricinust, de nem akartam annyira drasztikusan csinálni, így előbb kipróbáltam ezt a teát. A verbéna azt hiszem vasfű, így lehet a drogériákban kapni. Szerintem még tűrj egy kicsit, jobb a babának odabenn. Anno én is hülyét kaptam az ilyen türelemre intő jó tanácsoktól, de tényleg így van. Könnyebben tud majd szopni és erősebb lesz.
sok sikert
37 hetesen na akard már beindítani a szülést!
Egyébként ha óvszerrel csináljátok, semmi hatása nem lesz az tuti (hacsak nem "állat módjára" döfköditek a méhszájat, de gondolom ezt senki sem kívánja ilyenkor), mert a spermában prosztaglandin nevű hormon van, ami méhszájpuhító hatással rendelkezik. (Amikor méhszájpuhítást csinálnak a szülés beindítására, akkor is ilyen hormont tartalmazó készítményt használnak)
Mondjuk mi annyit értünk el, hogy együttlét után 2-3 órával 5 perces fájásaim lettek, amik a kádban csücsülve másfél óra múlva leálltak...
Hadd jöjjön a babád, amikor akar.
Az meg, hogy mekkora súlyt becsültek, nem számít, nagyot is tévedhetnek!
Második babámmal a 36-on 3800-at becsültek.
Az utolsó két hétben nagyot nőtt a pocakom, és 38-on 3660-os babát szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!