Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kell félnem vagy nem?

Kell félnem vagy nem?

Figyelt kérdés

Na szóval a barátnőm orálisan kényeztettettde nem mentem el egyszerre sem és rá egy órára én újjal kényeztettem de nem volt semmi az újjamon mert nem érlvezetem el és nem is nyúltam hozzá csak úgy dugtam be az újjam amennyire be nedves esett de viszont ő sem ment el de viszont egy hete néha rosszul volt fájt a hasa, dereka, szédült ,feje fájt ,és egyszer érzet fémes szájízt meg fáj a szeme néha és az lenne a kérdésem hogy ennyitől lehet e terhes ?nem volt benne a farkam csak én félek ő viszont teljesen nyugodt van okom aggodalomra vagy csak feleslegesen idegeskedek (ja és ő vérszegénység és egy hete elfogyott a vas tablettáj,lehet hogy annak a tünete?

Kérlek szépen benneteket hogy értelems és rendes válaszokat írjatok, köszönöm előre is a válaszokat!

2023. júl. 14. 14:41
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

rá egy órára én újjal kényeztettem

Mivel újjal csináltad, nem lesz baj. A régi gond lenne.

2023. júl. 14. 18:30
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#7. Értem: ha sietsz,nemntudsz helyesen írni.

Kérlek áruld el, hogy mikor van időd, hány órát gondolkodsz, míg sikerül helyesen leírnod az ujj szót?!

2023. júl. 14. 19:59
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Az ujjadból nem jön sperma. Te se lettél terhes, attól, hogy leszopott, mielőtt érkezne a következő kérdésed 🙄

Léteznek terhességi tünetek, de azoknak alapvető feltétele a terhesség, aminek pedig az, hogy előtte spermium került a nőbe. Ahol ilyen nem történt, ott az max.betegség tünete lehet.

De ha jól értem, egyikőtöknek se volt jó, viszont te parázol a semmin. Javaslom, a szex témát jegeljétek egy pár évre, addig inkább nyelvtanozzatok, hasznosabb lesz.

2023. júl. 14. 20:12
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Tua jártok biológia órára?! 😆😆
2023. júl. 15. 00:06
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Tanulj meg magyarul először is! Aztán UJJazhatod teherbe a barátnődet! :)
2023. júl. 15. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!