Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek ez a szolgáltatás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez a szolgáltatás megbízható? Nem kell attól félnem, hogy kiveszik a vesénket, ugye?

Figyelt kérdés

A párommal mennénk a jövő héten, mert máshol nem tudjuk megoldani. Szerintetek is korrektnek tűnik, ugye?

[link]

2021. dec. 25. 00:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
87%
Korrektnek néz ki. Kétlem, hogy kamu lenne. Amúgy sose hallottam ilyenről, pedig tök jó ötlet.
2021. dec. 25. 00:35
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
Ennek oszt van ára... Amúgy szerintem nem kamu, ott a szám, beszélsz velük abból azért kiderül van a sumák ilyenek.
2021. dec. 25. 00:41
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Annak néz ki. Azért nézzetek körül a szobában, nehogy legyen kamera (ki tudja, haveromék már találtak több szálláson is, igaz azok nem búvóhelyek voltak, hanem rbnb)
2021. dec. 25. 00:44
 4/11 anonim ***** válasza:
58%
Nem tűnik kamunak, több ilyen is van. Szépnek, tisztanak tűnik.
2021. dec. 25. 00:44
 5/11 anonim ***** válasza:
84%
Én már többször is voltam budapesti helyeken, nem volt még gond. Voltam pár furcsa helyen, de odaadják a kulcsot, elhúznak és amikor távozol csak be kell dobnod a postaládába a kulcsot. Persze előre fizetsz és a személyi adataidat meg kell adni.
2021. dec. 25. 00:45
 6/11 anonim ***** válasza:
48%
Én már többször voltam itt.
2021. dec. 25. 07:04
 7/11 anonim ***** válasza:
58%
biztos nem lesz bajod, de hogy nem vesznek-e fel az kérdéses. hát ha az nem zavar. hajrá
2021. dec. 25. 09:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Miért vennének fel? Mire jó az nekik? És hol kéne keresni a kamerát?
2021. dec. 25. 10:05
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
mert ide gyakran párok mennek szexelni, nézni feltenni a netre válasz egyet. persze nem biztos hogy van, de benne van a pakliba
2021. dec. 25. 10:18
 10/11 anonim ***** válasza:
58%

Ezek a helyek a bizalomra építenek.

Soha senki nem menne oda, ha kiderülne, hogy felveszik, szóval emiatt nem kell aggódni.

A valósagban meg közel sem olyan egyszerűelhelyezni egy jó minőségű rejtett kamerát úgy hogy az ne legyen feltűnő, főleg egy hálóban pl.

2021. dec. 25. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!