Kell félnem vagy nem?
Na szóval a barátnőm orálisan kényeztettettde nem mentem el egyszerre sem és rá egy órára én újjal kényeztettem de nem volt semmi az újjamon mert nem érlvezetem el és nem is nyúltam hozzá csak úgy dugtam be az újjam amennyire be nedves esett de viszont ő sem ment el de viszont egy hete néha rosszul volt fájt a hasa, dereka, szédült ,feje fájt ,és egyszer érzet fémes szájízt meg fáj a szeme néha és az lenne a kérdésem hogy ennyitől lehet e terhes ?nem volt benne a farkam csak én félek ő viszont teljesen nyugodt van okom aggodalomra vagy csak feleslegesen idegeskedek (ja és ő vérszegénység és egy hete elfogyott a vas tablettáj,lehet hogy annak a tünete?
Kérlek szépen benneteket hogy értelems és rendes válaszokat írjatok, köszönöm előre is a válaszokat!
1/2 nem élveztem bele még csak be sem dugtam
Csak ilyen tünetei vannak és utána olvastam és mindenhol ezt dobja fel elsőként!
Köszönöm a válaszokat !
Nem terhes, nyugodj meg…
Ne stresszeld se magadat, se őt, teljesen felesleges mert 101% hogy nem terhes
6/6-os válaszoló!
Siettem és azért van tele minden féle/fajta helyesírási hibával.De ha bántja a szemed akkor ne írj alá semmit nem kell a felesleges kritizálás!
Érdekes más tudott szépen válaszolni amit köszönök is nekik!De nem viccből tettem fel a kérdést lehet hogy hülyeség de attól lehet rá rendes,értelemes, valós választ adni rá , köszönöm a megértést!
Várom a további válaszokat !
De hogy minden nap felteszed ugyanezt a kérdést.... És mindenhol megválaszoltuk már, hogy NINCS TERHESSÉG.
De úgy tűnik, te addig nem adod fel, amíg azt nem írja itt mindenki, hogy terhes.
Amúgy mi nem értelmezhető az eddig megadott válaszokban??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!