Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vallásos lányoktól mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vallásos lányoktól mennyire kell félnem szexualitást tekintve, ha én egy BDSM-kedvelő switch vagyok? Mennyire tolerálják jól az ilyen jellegű vágyakat?

Figyelt kérdés

2021. márc. 29. 11:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát mivel oda írtad, hogy szado-mazo......így eléggé nagy bajban leszel
2021. márc. 29. 11:08
 2/7 A kérdező kommentje:
#1: Van katolikus switch lány ismerősöm, akinek a szub oldala erősebb, mint a domináns, tehát azért akad 1-2, csak nem tudom, hogy ő egy egyszeri kivétel, vagy azért akad köztük néhány BDSM-es is.
2021. márc. 29. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
pont olyan emberek, mint a többi. Ha igazán vallásos, akkor a házasságban éli meg ezeket a vágyakat.
2021. márc. 29. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
69%

A switch egy hálózati eszköz számomra.

Amúgy meg a vallásosak defektesek sokszor, mert elnyomták anno a vágyaikat, meg hogy jajajajj istenke nem szereti, ha jól érzi magát valaki, meg prűd közösség, visszafogott álszenteskedés, meg mindenféle error, aztán azok között több mindennemű szexuális defekt is van, pl. bdsm

2021. márc. 29. 11:41
 5/7 A kérdező kommentje:
#4: És még milyen szexuális defektre gondolsz a BDSM-en kívül?
2021. márc. 29. 12:37
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha belegondolsz, akkor a vallásosak ha más körítéssel, de megérték ezeket a vágyaikat. Voltak a vezeklések, sőt valaki csak azért kínozta/kínoztatta magát, hogy a mennybe jusson. Szerintem akik régen ezt tették, azok ma lennének a sub-ok.

Nem mozgok vallásos körökben, de azt sejtem, hogy ha templomba járnak is, ezek a vezekléses dolgok és főlek az aszkéták már nem nagyon vannak. Ha valakinek van más infója, javítson ki.

2021. márc. 29. 13:05
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont annyira kell "félned" mint egy nem vallásostól. Gondolod majd előkapnak egy diótörőt és megropogtatják a golyóidat? A mélyen vallásos embertől nem félned kell, max. nem lesz nyitott a BDSM-re és jóval konzervatívabb lesz a szexben (bár egyénfüggő, ismertem én is vallásos és extra perverz lányt). Egyébként nem értem a kérdésedet... ismerkedsz, kommunikálsz, megkérdezed a partnered hogy mennyire nyitott ennyike. Mi így univerzálisan meg nem mondjuk látatlanban kinek milyenek a vágyai.
2021. márc. 29. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!