Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallásos lányoktól mennyire kell félnem szexualitást tekintve, ha én egy BDSM-kedvelő switch vagyok? Mennyire tolerálják jól az ilyen jellegű vágyakat?
Figyelt kérdés
2021. márc. 29. 11:06
1/7 anonim válasza:
hát mivel oda írtad, hogy szado-mazo......így eléggé nagy bajban leszel
2/7 A kérdező kommentje:
#1: Van katolikus switch lány ismerősöm, akinek a szub oldala erősebb, mint a domináns, tehát azért akad 1-2, csak nem tudom, hogy ő egy egyszeri kivétel, vagy azért akad köztük néhány BDSM-es is.
2021. márc. 29. 11:12
3/7 anonim válasza:
pont olyan emberek, mint a többi. Ha igazán vallásos, akkor a házasságban éli meg ezeket a vágyakat.
4/7 anonim válasza:
A switch egy hálózati eszköz számomra.
Amúgy meg a vallásosak defektesek sokszor, mert elnyomták anno a vágyaikat, meg hogy jajajajj istenke nem szereti, ha jól érzi magát valaki, meg prűd közösség, visszafogott álszenteskedés, meg mindenféle error, aztán azok között több mindennemű szexuális defekt is van, pl. bdsm
5/7 A kérdező kommentje:
#4: És még milyen szexuális defektre gondolsz a BDSM-en kívül?
2021. márc. 29. 12:37
6/7 anonim válasza:
Ha belegondolsz, akkor a vallásosak ha más körítéssel, de megérték ezeket a vágyaikat. Voltak a vezeklések, sőt valaki csak azért kínozta/kínoztatta magát, hogy a mennybe jusson. Szerintem akik régen ezt tették, azok ma lennének a sub-ok.
Nem mozgok vallásos körökben, de azt sejtem, hogy ha templomba járnak is, ezek a vezekléses dolgok és főlek az aszkéták már nem nagyon vannak. Ha valakinek van más infója, javítson ki.
7/7 anonim válasza:
Pont annyira kell "félned" mint egy nem vallásostól. Gondolod majd előkapnak egy diótörőt és megropogtatják a golyóidat? A mélyen vallásos embertől nem félned kell, max. nem lesz nyitott a BDSM-re és jóval konzervatívabb lesz a szexben (bár egyénfüggő, ismertem én is vallásos és extra perverz lányt). Egyébként nem értem a kérdésedet... ismerkedsz, kommunikálsz, megkérdezed a partnered hogy mennyire nyitott ennyike. Mi így univerzálisan meg nem mondjuk látatlanban kinek milyenek a vágyai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!