Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rockerlányok? Ha BDSMre kerül sor ti inkább sub, domina vagy a switch szerepet "válaszzátok"?
Figyelt kérdés
Magam is ebben a "műfajban" utazom.
Pasi vagyok
2020. jan. 8. 18:31
2/7 anonim válasza:
Mindhárom - nincs összefüggés a BDSM-em belül betöltött vágyak és a zenei ízlés között.
3/7 anonim válasza:
Én sub, ami a személyiségemmel, kisugárzásommal összhangban van, de pl. az öltözködési stílusommal nem feltétlenül, szeretem a csipke, bőr, szegecses, stb. cuccokak, bakancsot.
4/7 anonim válasza:
Domina. Szub nem vagyok, de szeretem a fájdalmat, úgyhogy ennyiben switch.
5/7 anonim válasza:
Domináns vagyok és rocker de ezeknek nincs köze egymáshoz.
6/7 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok, nő vagyok és köszönöm a kedves privátokat, de meg van a partnerem/párom már nem fértek bele a kvótámba :P További privátokat nem kérek :) Ez a GYIK ha társat keresnék azt a megfelelő fórumokon tenném SMpixie és társai ;)
7/7 A kérdező kommentje:
Ensem tarsat keresek,csak beszélgetek....,vagyis beszélgetnék ha lehetne,de azért köszönöm a valasod
2020. jan. 9. 19:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!