Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Perverz lányok ti mikről fantáziáltok vagy miket szerettek?
Hol a határ nálatok, mi az amit még bevállalnátok vagy amiről még fantáziáltok és mi az amit már nem? Teljesen tabuk nélkül, akár kort is írhattok. Sőt, szívesen beszélgetnék erről valakivel privátban is.
28/f
Nálam nincs tabu a kakitol kezdve minden johet! A párommal teljesen egészséges kapcsolatba élünk és mind a ketten szeretjuk a perverz dolgokat anál oda-vissza pisi,kaki,kikötözés,BDSM egyszoval minden
32/N
Én nem tartom magam perverznek. Amiben benne vagyok örömmel (persze nem akárkivel): szájbaélvezés, lenyelés, spermás játékok, popsiszex (ez utóbbit ritkán és csak erősen beindult állapotban). Ami kizárt: durva, bántalmazós szex, pisi-kakki és egyéb agymenés, öklendezős kényszerfrancia.
35
Húgy meg szar... az biztos egészséges kapcsolatra vallhat... gyere foss a mellem közé, hányinger... tarts kacsát bass zki. Az fosik neked majd eleget.
Nem is tudom hogy ki az az elmebeteg aki a szart a szexhez párosítja.
közözés, bilincs, fenekelés szájba élvezés lenyelés jöhet. pisi-kaki nem, meg nyilvános alázás. Szabadban szex meg este megbilincselve utcán sétálva ami még volt.
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!