Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim közel 4 év után állt elő a fétiseivel, normális, hogy becsapva érzem magam?
Örülj neki, hogy miattad eltusulta a dolgokat, amiket ki akart próbálni.
Velem is ez van közel 5 év után a háromnegyedét nem mondom el neki, mert tudom, hogy ő nem ilyen.
Engem is érdekelne ez a kérdőív.
Egyébként nem értem a kiakadásod, nem csalt meg, ha eddig nem kereste másnál ezután sem fogja. Vannak olyan vágyak amik legtöbbször csak elméleti dolgok és simán le lehet mondani róluk, ha a párunknak valószínűleg nem jön be, vagy nem kerül úgy előtérbe.
Az a baj, hogy a társadalom nagyon elutasító a parafíliákkal szemben, bizonyos esetekben még a karriert is tönkretehetik, ezért nem lehet elvárni, hogy 1-2 hónap után elmondjunk a párunknak mindent. De majd ébresszetek fel, ha majd a Tinder bemutatkozásra is kiírhatom, hogy szeretem, ahogy egy műfarokkal seggbe raknak. Meg majd találok is úgy partnert, mi?
Továbbá az is benne van, hogy időközben jött rá, hogy ez őt izgatja, mert fétisek kialakulhatnak, eltűnhetnek, a szexualitásunk változik.
A biszexualitás témakörben jön fel mindig a téma, hogy a csőcselék azt hiszi, hogy a biszexek nem lehetnek hűségesek, mert mindig "kimaradnak" valamiből. Te ezt fokozod azzal, hogy már az se fog hűséges lenni, akinek van bármiféle fétise, amit nem tud kiélni, és majd biztos kipróbálja mással, ha veled nem lehet. Ja, mert ha nem tudom veled lepisiltetni magam, akkor majd kimegyek a rétre lepisiltetni magam a kutyásokkal, mi?
"Nem utasítom el a fura dolgokat, van nekem is pár (azokat ő viszont élből elutasítja). Nem merem elutasítani, mert félek, hogy akkor mással"
Értem. Ő élből elutasít, de te megteszel neki mindent. Ez csak nekem nem kerek?
Az én párom is eléggé perverz. Sok dologra nemet mondtam mert az nekem már nem fért bele. Mégsem csalt meg soha. Nekem is voltak ötleteim amit ő is elutasított. Mégsem csaltam meg.
Egyébbként nyugodtan részletezd mik voltak a kéréseitek egymáshoz. Ez egy anonim oldal. Kutya se fogja tudni ki vagy, de pontosabb összképpel könyebb válaszolni.
Pl Én kértem tőle az anált. Amire ő határozott nemet mondott.
Ő kérte, hogy pisiljek a szájába. Erre meg én mondtam nemet. Mégis itt vagyunk egymásnak.
Nekem is van olyan vágyam, amit nem tud pedig már jópár éve együtt vagyunk. Biztos vagyok benne, hogy ő sem mond el mindent.
Szóval megbeszélés kérdése. Szerintem nem kell ezt túl dramatizálni. Ha ki akarta volna próbálni mással, már megtette volna.
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!