Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim közel 4 év után állt elő a fétiseivel, normális, hogy becsapva érzem magam?
En teljesen megertelek, biztosan ugyanezt ereznem. Fajna hogy ennyire nem bizott bennem es nem nyilt meg. 4 ev rohadt sok ido... es akkor vajon mindeddig nem is igazan elvezte a szexet vagy mi? Vagy massal elte ki mert nem akart engem bevonni? Meg se adta ag eselyt hogy esetleg kiprobalhassa velem, hisz lehet igent mondtam volna. Hogy kepes a parom akivel 4 evig egyutt vagyok es surun szexelunk igy titkolozni eveken at? Akkor mast is ilyen lazan eltitkolna? Sok kerdest felvetne bennem.. abszolut megertelek hogy rosszul esik. Beszelned kene vele errol h miert nem mondta meg egyaltalan honnan jottek neki ezek stb
Csak azert ne vallalj be olyat amit nem akarsz mert felsz hogy megcsal. Beszeld meg vele hogy x y dolog mehet, z meg nem. Biztos beeri azokkal is amiket megadsz neki a sokbol. Probald elmondani neki hogy neked is jol esne ha kicsit nyitottabb lenne a Te fetiseidre/vagyaidra, legalabb kiprobalas szintjen
De egyelore dolgozd fel ezt az atverest szerintem
Igen, normális, hogy így érzel, hiszen egy kapcsolatban fontos lenne az őszinteség. Viszont gondolj egy pillanatra az ő szemszögéből is dologra, hogy bizony nem egyszerű az ilyesmit a partner előtt felvállalni. Ez talán segít, hogy reálisan lásd a helyzetet. Érdemes lenne megbeszélni, hogy miért pont most hozakodott elő midezzel.
Viszont gondolkozz el azon, hogy mennyire tudod őt ezek után elfogadni: mind a szokatlan vágyai, mind azok hosszú ellhallgatása lehet olyan ok, amire azt mondod, hogy emiatt nem szeretnéd folytatni a kapcsolatotokat és ez a részedről teljesen korrekt.
11-es, 12-es végre valaki érti, hogy miről szól a kérdésem.
Azért jött fel most, mert most küldtem neki egy részletes tesztet erről, van rengeteg fent neten, többet néztünk pl. Buzzfeed kinky test.
Sok privátot kaptam, köszönöm, de teljesen lényegtelen, hogy pisiszex vagy milyen egyéb fétisről van szó, és nem is azért tettem ki a kérdést, hogy ezt mindenkivel megosszam! A lelki háttere érdekel inkább.
Nem értem mi a gond. Lényeg h kiderült. Bizalomhoz idő kell. A gátlások, tabuk lebontásához is. Sajnos ez a következménye h egy prűd kultúrában nevelkedtünk.
Szóval sztem ne agyalj sokat rajta. Vegyetek egy erényövet, zárd rá a farkára és ne engedd ki csak amikor épp kedved van hozzá, vagy jól viselkedett. Ez nem annyira extrém dolog, sokan csinálják, viszont nagyon élvezetes játék.
Jól van, azóta lenyugodtam valamennyire.
Megegyeztünk abban, hogy fokozatosan próbálunk ki egyre "furább" dolgokat, és nem mindig csak ez lesz.
Kíváncsi vagyok, hogy fog működni a gyakorlatban.
Kicsit azért félek, de ahogy egyre többet gondolok rá, egyre kevésbé zavar.
Az én pasim ezen kérdés kapcsán közölte, hogy igen kipróbálna egy nagyon bizar dolgot, de soha nem mondja el mi az mert fél, hogy elveszít.
Hiába győzködtem, hogy mondja el mert max nemet mondok, azt mondta nem mondja el, mert akkor meg azon fogok kattogni, hogy ő mennyire más mint amiben hittem.
Érdekesek a pasik. Vágynak rá, de inkább némák.
Nem értem. Próbálok rá jönni mi az, de nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!