Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran szeretkeztek a parotokkal?
Figyelt kérdés
Ki szokta kezdeményezni?
Legyszi írjatok le, hogy mióta vagytok együtt, illetve hány évesek vagytok
Előre is köszi ☺️
2020. jan. 3. 13:42
2/9 anonim válasza:
A volt párommal szinte minden nap szeretkeztünk, volt hogy többször is egy nap. 3. évig voltunk együtt. Legtöbbször én kezdeményeztem, de volt hogy ő is ingerelt sokszor, hogy akarja.47.F párom 21.L Sajnos most egyedül vagyok!
3/9 A kérdező kommentje:
Csak feltettem egy kérdést, pont mint mindenki más az oldalon
Úgyis teljesen anonim az oldal, nem tudom ki válaszol
De ha neked ég nagyon személyes, akkor nem kell megosztani, csak tekerj tovább 🙂
2020. jan. 3. 13:46
4/9 anonim válasza:
Attól függ, hogy mennyit találkozunk. De általában heti 5 alkalommal.23F
5/9 anonim válasza:
A feleségemmel heti 3-4 a mellette tartott szeretommel kb heti 2-3. A szomszéd csajjal heti 1. A bébiszitterrel heti 2 kb. Feleségem húgával havi 2. 28/F Komoly a válaszom, nagy étvágyam van.
6/9 anonim válasza:
2 éve vagyunk együtt, mindennap szeretkezünk, általában ő kezdeményez.
25/L
7/9 anonim válasza:
Lány létemre én szoktam kezdeményezni szinte mindig.
24 évesek vagyunk.
Távkapcsolat, szóval amikor rövidebb időre találkozunk (1-4 nap), akkor naponta 3, ha ennél hosszabb időre, akkor napi 1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!